Leon_Was_Here
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 536
Neden verilmesin kafa karıştırmaya gerek yok benim gibi mekanik sevmiyorsanız fiyatı gayet iyi .membrana 1200 lira vercen he
Neden verilmesin kafa karıştırmaya gerek yok benim gibi mekanik sevmiyorsanız fiyatı gayet iyi .membrana 1200 lira vercen he
dostum bir klavye veya mouse için bu fiyatlar bence az bile sıkılmazsan 3-4 sene rahat kullanıyorsun bu tür ürünleri. Sana tavsiyem bütçeyi biraz artırıp mekanik klavye alman, temuda falanda çok var bakabilirsin. Aldımmı uzun süre kullanacak bir arkadaşa benziyorsun daha farklı bir şey al bari, membran kullanma yineasus ürünlerini seviyorum çok sıkıntı yaşamadım ama hayatımda da bir klavye mouse veya kulaklıga bu fıyatları vermedim fiyatını hak ediyor derseniz alıcam
hocam ben sessiz seviyorsam neden mekanik öneriyorsunuz merak ediyorum bu konudan anladığım kadarıyla membran sessiz klavye demek ben zaten sessiz arıyorum tıkır tıkır klavye sesi benim hoşuma gitmiyor bir klavyeye şimdi 2 3 k ları da veririm ama gerek olduğunu şuanlık düşünmüyorum vade farksız taksit muhabbeti olur o başkadostum bir klavye veya mouse için bu fiyatlar bence az bile sıkılmazsan 3-4 sene rahat kullanıyorsun bu tür ürünleri. Sana tavsiyem bütçeyi biraz artırıp mekanik klavye alman, temuda falanda çok var bakabilirsin. Aldımmı uzun süre kullanacak bir arkadaşa benziyorsun daha farklı bir şey al bari, membran kullanma yine
Hangi klavye o böyle bi link verir misin. Minimum fiyat olarak
Kaliteli membran klavye yok piyasada. Çoğu kronik sorunlu. Birkaç ayda tuşları basmamaya başlıyor. Ben risk alırım bozulursa garantiyle de uğraşırım 1 ay klavyesiz gezerim diyorsan membran al.hocam ben sessiz seviyorsam neden mekanik öneriyorsunuz merak ediyorum bu konudan anladığım kadarıyla membran sessiz klavye demek ben zaten sessiz arıyorum tıkır tıkır klavye sesi benim hoşuma gitmiyor bir klavyeye şimdi 2 3 k ları da veririm ama gerek olduğunu şuanlık düşünmüyorum vade farksız taksit muhabbeti olur o başka
+ olarak siz oyuncu klavyesi olarak düşünüyorsunuz ben hem oyun için hem iş için kullanıyorum böyle olunca da 100 olması benim açımdan çok daha iyi bu asus klavyesi haricinde bu tarz da önerebiliceğin ürün varsa bakmak isterimMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaliteli membran klavye yok piyasada. Çoğu kronik sorunlu. Birkaç ayda tuşları basmamaya başlıyor. Ben risk alırım bozulursa garantiyle de uğraşırım 1 ay klavyesiz gezerim diyorsan membran al.
klasik ofis klavyesi al hacim o zaman sen en iyisi ya. onlar genelde sağlam dayanıklı oluyor. 4-5 yıl boyunca kullanan var. ucuz oldugundan sıkıntı çıkarsa değişirsin en kötü.+ olarak siz oyuncu klavyesi olarak düşünüyorsunuz ben hem oyun için hem iş için kullanıyorum böyle olunca da 100 olması benim açımdan çok daha iyi bu asus klavyesi haricinde bu tarz da önerebiliceğin ürün varsa bakmak isterim
100 lira daha ucuza su klavye var.bir klavye almayı düşünüyorum sessiz ve bilek desteği olan bu fiyatları verebilirim ama bu fiyatı hak ediyor mu sizce tavsiye edermisiniz![]()
ASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA04 TUF GAMING K1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada 1500tl falan gösteriyor akakçe de normalde