Neler Yeni

ASUS TUF KLAVYE 1199TL (İtopya)

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Uğur ceylan

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emir
1280e felan gelcek kargoyla. 200 ekleyin redragon klavye var mekanik full klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Ayman
Ben de bu klavyeyi kullanıyorum... Sağlam, güzel falan ama oturduğun yerden tuşlara bakarken harfler pek seçilmiyor... Üstten bakınca net... Bu durum dışında sorun yok...

frqn

80+
asus ürünlerini seviyorum çok sıkıntı yaşamadım ama hayatımda da bir klavye mouse veya kulaklıga bu fıyatları vermedim fiyatını hak ediyor derseniz alıcam
dostum bir klavye veya mouse için bu fiyatlar bence az bile sıkılmazsan 3-4 sene rahat kullanıyorsun bu tür ürünleri. Sana tavsiyem bütçeyi biraz artırıp mekanik klavye alman, temuda falanda çok var bakabilirsin. Aldımmı uzun süre kullanacak bir arkadaşa benziyorsun daha farklı bir şey al bari, membran kullanma yine

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
dostum bir klavye veya mouse için bu fiyatlar bence az bile sıkılmazsan 3-4 sene rahat kullanıyorsun bu tür ürünleri. Sana tavsiyem bütçeyi biraz artırıp mekanik klavye alman, temuda falanda çok var bakabilirsin. Aldımmı uzun süre kullanacak bir arkadaşa benziyorsun daha farklı bir şey al bari, membran kullanma yine
hocam ben sessiz seviyorsam neden mekanik öneriyorsunuz merak ediyorum bu konudan anladığım kadarıyla membran sessiz klavye demek ben zaten sessiz arıyorum tıkır tıkır klavye sesi benim hoşuma gitmiyor bir klavyeye şimdi 2 3 k ları da veririm ama gerek olduğunu şuanlık düşünmüyorum vade farksız taksit muhabbeti olur o başka

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Rüveyda Akın
Hangi klavye o böyle bi link verir misin. Minimum fiyat olarak

hocam ben sessiz seviyorsam neden mekanik öneriyorsunuz merak ediyorum bu konudan anladığım kadarıyla membran sessiz klavye demek ben zaten sessiz arıyorum tıkır tıkır klavye sesi benim hoşuma gitmiyor bir klavyeye şimdi 2 3 k ları da veririm ama gerek olduğunu şuanlık düşünmüyorum vade farksız taksit muhabbeti olur o başka
Kaliteli membran klavye yok piyasada. Çoğu kronik sorunlu. Birkaç ayda tuşları basmamaya başlıyor. Ben risk alırım bozulursa garantiyle de uğraşırım 1 ay klavyesiz gezerim diyorsan membran al.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli membran klavye yok piyasada. Çoğu kronik sorunlu. Birkaç ayda tuşları basmamaya başlıyor. Ben risk alırım bozulursa garantiyle de uğraşırım 1 ay klavyesiz gezerim diyorsan membran al.
+ olarak siz oyuncu klavyesi olarak düşünüyorsunuz ben hem oyun için hem iş için kullanıyorum böyle olunca da 100 olması benim açımdan çok daha iyi bu asus klavyesi haricinde bu tarz da önerebiliceğin ürün varsa bakmak isterim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Rüveyda Akın
+ olarak siz oyuncu klavyesi olarak düşünüyorsunuz ben hem oyun için hem iş için kullanıyorum böyle olunca da 100 olması benim açımdan çok daha iyi bu asus klavyesi haricinde bu tarz da önerebiliceğin ürün varsa bakmak isterim
klasik ofis klavyesi al hacim o zaman sen en iyisi ya. onlar genelde sağlam dayanıklı oluyor. 4-5 yıl boyunca kullanan var. ucuz oldugundan sıkıntı çıkarsa değişirsin en kötü.

Sessiz klavye isteyenlere Claws Spectrum K1 modelini tavsiye ederim. Hem tuşların yapısı ergonomik ve güzel hem de binlerce liralık klavyelerde olmayan led ve ses düğmesi ile satılıyor. F75, Ak820 Pro ve K1 kullanıyorum kalite algımı sorgulayanlar için söyleyeyim.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mesut Sarıkaya
bir klavye almayı düşünüyorum sessiz ve bilek desteği olan bu fiyatları verebilirim ama bu fiyatı hak ediyor mu sizce tavsiye edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 1500tl falan gösteriyor akakçe de normalde
100 lira daha ucuza su klavye var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,195
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq