dexmete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 556
Gerçi windows defender son zamanlarda gayet yeterli geliyordu. Gerek var mı bilemedimSilebilir
Gerçi windows defender son zamanlarda gayet yeterli geliyordu. Gerek var mı bilemedimSilebilir
Bu programlar detaylı windows defender gibi bir şey değil
Adam haklı buraya yazmaya harcayacağın eforu Google'a Kaspersky yazarak harcayabilirsin.Bunu bile yapamıyorsan internet kullanma bence.Uzatma orada yazıyor desen yeterliydi
Playstor3 de uygulaması yok siteden crack indirmen gerekiyorTelefon için APK??? Zaten playstore'da uygulaması var üyeliği aldıktan sonra üyeliği aldığınız hesapla giriş yapmanız yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YA bence Kaspersky tek eksiği reklam engelleyici Güzel bir reklam engelleyici Koysa Miss gibi olur (Gerçi belki vardır bilmiyorum 3-4 sene önce baya ucuza almıştım o zamandan berinkullanmadım ama F/P almadım)
Ozaman harika hemen yenileme yapayım teşekkürlerkod premiumda da çalışıyor. Ben denediğimde indirim yaptı
Zaten kendin indiremiyorsun alınca siteden kendi yüklüyor diye biliyorum.Alıntıyı görüntüle
Ben'de var hocam demek ki kaldırmışlar lan Türkiye Karpersky'da Erişim engeli getirmiş olmasın ne gülerim![]()
Yani benim indirdigimden bahsediyorsan ben kendim Playstore'dan indirdim zamanındaZaten kendin indiremiyorsun alınca siteden kendi yüklüyor diye biliyorum.
Olabilir hocam. Tam bilemiyorum ben webden qr okutup indirmiştim çünkü.Yani benim indirdigimden bahsediyorsan ben kendim Playstore'dan indirdim zamanında