ustunhikmetmurat
80+
- Reaksiyon skoru
- 217
Yaklaşık 3 senedir Iphone 6 kullanıyorum almaya değermi
Bataryası çok kötü 3 saat kadar kullansan bitiyor. Aynı durum kullandığım iPhone 8 için de geçerli. Üzerine koy iPhone XR veya 11 al. Tabi illa iPhone istiyorsanYaklaşık 3 senedir Iphone 6 kullanıyorum almaya değermi
Veriyor. Sadece siz öyle düşünmek istemiyorsunuzXiaomi al bence. Iphone telefonların parasının hakkını verdiğini düşünmüyorum.
Ben şahsen iphone tavsiye etmem çünkü şarzı çok hızlı bitiyor.Yaklaşık 3 senedir Iphone 6 kullanıyorum almaya değermi
Evet iPhone 8 kullanıyorum ama alıştım küçük telefon her yere sığıyor. Performansı iPhone 11 Pro Max’ten aşağı kalır yanı yoko paraya PC toplanır
Bu arada harbiden *i* kadar telefona o kadar para verilmez
4.7 inç çok ufak değil mi
Bence değer a13 bionic işlemcisi var en yüksekte oynarsın android alma iosda kal en iyisi appleYaklaşık 3 senedir Iphone 6 kullanıyorum almaya değermi
Telefon performanslı olsa ne olur mis gibi sistemin varEvet iPhone 8 kullanıyorum ama alıştım küçük telefon her yere sığıyor. Performansı iPhone 11 Pro Max’ten aşağı kalır yanı yok
Teşekkür ederim iltifatlı sözleriniz içinTelefon performanslı olsa ne olur mis gibi sistemin var
Aha fanboy kaçXiaomi al bence. Iphone telefonların parasının hakkını verdiğini düşünmüyorum.