Vergiden pahalııphone se 2020 5300 lirayı haketmiyor
3000-3500 olsa alınırdı
Vergiden pahalııphone se 2020 5300 lirayı haketmiyor
3000-3500 olsa alınırdı
Böyle şeylere hiç cevap vermem de bilgilen diye söylüyorum, SD 660 artık oyun için iyi bir platform değil. Uygulamalar, yazılımlar geliştirildikçe daha fazla işlem gücüne ihtiyaç duyarlar ve her geçen gün en iyi işlemci bile eskir. Üstelik PUBG Mobile gibi optimizasyonu rezil bir oyunda Android alma diyerek, tüm iPhone fanboylarının ve tüm Android karşıtı insanların yanında oldun. Tebrik ederim.Android alma güvenliği kötü cihazları aynı kasıyor gitgide her şey yavaşlıyor özellikle xioami,Redmi Note 7 kullanıyorum 6ayda çok kasmaya başladı en başta PUBG orta ayardaMaks 30fpsydi sonra en düşükte 20fps zor alıyorum
Xiaomi kullanmıyorum dostum. Hiçbir markanın da fanboyluğunu yapmam.Aha fanboy kaç
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android 10 gelecek dediler hâlâ cihazıma gelmedi ve ben hayatımda Apple kullanmadım. Ama artık Apple alacağım çünkü Pubg Mobile çok akıcı oynatıyorBöyle şeylere hiç cevap vermem de bilgilen diye söylüyorum, SD 660 artık oyun için iyi bir platform değil. Uygulamalar, yazılımlar geliştirildikçe daha fazla işlem gücüne ihtiyaç duyarlar ve her geçen gün en iyi işlemci bile eskir. Üstelik PUBG Mobile gibi optimizasyonu rezil bir oyunda Android alma diyerek, tüm iPhone fanboylarının ve tüm Android karşıtı insanların yanında oldun. Tebrik ederim.
Elim küçük benim bana göreo paraya PC toplanır
Bu arada harbiden *i* kadar telefona o kadar para verilmez
4.7 inç çok ufak değil mi
O kadar param hiç yokXR al geçç, en iyisi
Eğer senin için Touch İD ve çentiksiz ekran istiyorsan SE alınır fakat yeni tasarım olan çentikli ekran ve Face ID istiyorsan ayrıca kameraya önem veriyorsan 11 almalısınYaklaşık 3 senedir Iphone 6 kullanıyorum almaya değermi
O zaman hiç durmazdımıphone se 2020 5300 lirayı haketmiyor
3000-3500 olsa alınırdı
iPhone 6 bile çok akıcı oynatıyor pubgde çünkü Pubg en akıcı iPhoneda oynanır sanki iPhone özel hızlı yapmışlarEvet 5 milyarlık telefon akıcı oynatabilir, çok şaşırtıcı gerçekten. (720p çözünürlükte )
Apple'la ne derdim olabilir ki öyle düşünmek istemeyeyim?Bataryası çok kötü 3 saat kadar kullansan bitiyor. Aynı durum kullandığım iPhone 8 için de geçerli. Üzerine koy iPhone XR veya 11 al. Tabi illa iPhone istiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veriyor. Sadece siz öyle düşünmek istemiyorsunuz