Neler Yeni

IPhone SE Alınır mı?

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Android alma güvenliği kötü cihazları aynı kasıyor gitgide her şey yavaşlıyor özellikle xioami,Redmi Note 7 kullanıyorum 6ayda çok kasmaya başladı en başta PUBG orta ayardaMaks 30fpsydi sonra en düşükte 20fps zor alıyorum
Böyle şeylere hiç cevap vermem de bilgilen diye söylüyorum, SD 660 artık oyun için iyi bir platform değil. Uygulamalar, yazılımlar geliştirildikçe daha fazla işlem gücüne ihtiyaç duyarlar ve her geçen gün en iyi işlemci bile eskir. Üstelik PUBG Mobile gibi optimizasyonu rezil bir oyunda Android alma diyerek, tüm iPhone fanboylarının ve tüm Android karşıtı insanların yanında oldun. Tebrik ederim.

Gamer_g

80+ Bronze
Böyle şeylere hiç cevap vermem de bilgilen diye söylüyorum, SD 660 artık oyun için iyi bir platform değil. Uygulamalar, yazılımlar geliştirildikçe daha fazla işlem gücüne ihtiyaç duyarlar ve her geçen gün en iyi işlemci bile eskir. Üstelik PUBG Mobile gibi optimizasyonu rezil bir oyunda Android alma diyerek, tüm iPhone fanboylarının ve tüm Android karşıtı insanların yanında oldun. Tebrik ederim.
Android 10 gelecek dediler hâlâ cihazıma gelmedi ve ben hayatımda Apple kullanmadım. Ama artık Apple alacağım çünkü Pubg Mobile çok akıcı oynatıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Evet 5 milyarlık telefon akıcı oynatabilir, çok şaşırtıcı gerçekten. (720p çözünürlükte :D)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,614
İsim
Sarp Yılmaz
Yaklaşık 3 senedir Iphone 6 kullanıyorum almaya değermi
Eğer senin için Touch İD ve çentiksiz ekran istiyorsan SE alınır fakat yeni tasarım olan çentikli ekran ve Face ID istiyorsan ayrıca kameraya önem veriyorsan 11 almalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bataryası çok kötü 3 saat kadar kullansan bitiyor. Aynı durum kullandığım iPhone 8 için de geçerli. Üzerine koy iPhone XR veya 11 al. Tabi illa iPhone istiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veriyor. Sadece siz öyle düşünmek istemiyorsunuz
Apple'la ne derdim olabilir ki öyle düşünmek istemeyeyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,118
Üyeler
166,696
Son üye
necmettin.eber
Top Bottom