KlavyeAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Nasıl açmıyorlar ya ptt buCevap yok telefon acmiyorlar canlı destek 0 bilgi yüzüne kapatiyor
Nasıl açmıyorlar ya ptt buCevap yok telefon acmiyorlar canlı destek 0 bilgi yüzüne kapatiyor
bir tuşunu söküp fotoğraf atabilir misiniz bir de sesi nasıl video atabilir misin ?
PTT ulaşmak çok zor Bilgi yok.Sebebi dnedir tam olarak.
Ne il ne ilçe ne de ana numaraNasıl açmıyorlar ya ptt bu
1 tane kurum işini düzgün yapsa şaşıracağım gerçektenPTT ulaşmak çok zor Bilgi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne il ne ilçe ne de ana numara
Ptt gelmiş geçmiş en kötü işleyen firmalardan birisi abi geçen ürünüm adanaua geldi ve 1 hafta boyunca dağıtma çıkmadı ben yuregirdeyim adamlar bi seyhana(depo) yolluyor bi yuregir 10 kere depolar arası gezdirip kargoyu ezip oyle veriyorlar.PTT ulaşmak çok zor Bilgi yok.
Ankaradan kargom gelecek 3 gündür şubede transfere çıkarmıyorlar ankarada birdePtt gelmiş geçmiş en kötü işleyen firmalardan birisi abi geçen ürünüm adanaua geldi ve 1 hafta boyunca dağıtma çıkmadı ben yuregirdeyim adamlar bi seyhana(depo) yolluyor bi yuregir 10 kere depolar arası gezdirip kargoyu ezip oyle veriyorlar.
devlete ait olan bütün firmalar berbat geri gönderiyorsan geri gönderiyorum de belli değil.1 tane kurum işini düzgün yapsa şaşıracağım gerçekten
yıllar once gümrükten gelip ilçeye gelen şeyi vermedilr kağıt belge vermem rağmen yediler mallarıPtt gelmiş geçmiş en kötü işleyen firmalardan birisi abi geçen ürünüm adanaua geldi ve 1 hafta boyunca dağıtma çıkmadı ben yuregirdeyim adamlar bi seyhana(depo) yolluyor bi yuregir 10 kere depolar arası gezdirip kargoyu ezip oyle veriyorlar.
bir tuşunu söküp fotoğraf atabilir misiniz bir de sesi nasıl video atabilir misin ?
kankam valodayım ama birazdan yapacagım, söz.
kankam valodayım ama birazdan yapacagım, söz.
kanka mac arası cektim, video da atarım ilerleyen sürede. switch bu.
LEOBOG Ice Vein Switch
Alıntıyı görüntüle
adam çocuk gibi sevindi dsadasdsa 800 TL aldığım klavyeye bak betaş taş
Knk kutu farklı olabilir kutunun ne önemi var@Vaga attım kankam, mic bayagı hassasçok tuhaf cıkmıs sesler. normalde çok daha tok ve güzel emin olabilirsin.
kutusu bile farklı lasarı siteden itinayla baktım
adam çocuk gibi sevindi dsadasdsa 800 TL aldığım klavyeye bak betaş taş
Knk kutu farklı olabilir kutunun ne önemi var2600 civarı para ödemişsin
alacağın zaman sarı sitede 1500 TL satılıyordu 1100 TL kalırdı eline o paraya da çok güzel beğendiğin switchlerden döşerdin söktüğün de eline kalırdı
![]()