❌İndirim Bitti! Colorful Battle-AX B650M Plus 4.439₺

Ondan daha üstün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısıtlı bütçeniz ve kalite beklentiniz varsa alın ama yok başıma sıkıntı açmasın işimi görse yeter diyorsanız bilindik markalara yönelin
Evet baktım da bu fiyata tam f/p imiş M2 tarafından gen5 imiş ihtiyaca gidecek kartmis

Belli bütçede ihtiyaç için gayet güzel kart, teknoloji inanılmaz hızlı ilerliyor o yüzden bazı durumlara çok takıntılı olmamak lazım.
Zaten geniş bütçe varsa MSI/ASUS - WIFI kartlar vs çok seçenek var.

Belli bütçede ihtiyaç için gayet güzel kart, teknoloji inanılmaz hızlı ilerliyor o yüzden bazı durumlara çok takıntılı olmamak lazım.
Zaten geniş bütçe varsa MSI/ASUS - WIFI kartlar vs çok seçenek var.
Kartta wifi de var kutunun içinden çıkıyor.

Baktım fiyatlarına da hemen hemen bu fiyat bandında. Amazonda da 4750 TL. Aklımda kalsın diye not ettim bende bu kartı. Ddr5 e geçmekle ekran kartını değiştirmek arasında kaldım. Ekran kartları piyasaya çıkınca bütçeme göre hareket edeceğim.

Kartta wifi de var kutunun içinden çıkıyor.
Nerede gördün wifi olduğunu yazan bir yer görmedim kaçırmış olabilirim

Son düzenleme:
Baktım fiyatlarına da hemen hemen bu fiyat bandında. Amazonda da 4750 TL. Aklımda kalsın diye not ettim bende bu kartı. Ddr5 e geçmekle ekran kartını değiştirmek arasında kaldım. Ekran kartları piyasaya çıkınca bütçeme göre hareket edeceğim.

Nerede gördün wifi olduğunu yazan bir yer görmedim kaçırmış olabilirim
Anakart kutusunun içinden wifi bluetooth adaptörü çıkıyor, ama ben monte etmedim.

Anakart kutusunun içinden wifi bluetooth adaptörü çıkıyor, ama ben monte etmedim.
Bilgilerde WIFI/Bluetooth yok görünüyor. Kart üzerinde WIFI port/anten çıkışları da yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,007
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri