Yardım BT Kulak içi kulaklık önerisi

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,777
bütçe max 2k kaliteli kulak içi kulaklık önerisi verirmisiniz renkler saçma sapan olmazsa sevinirim siyah beyaz tercihim

Samsung Galaxy Buds FE
samsung telefon kullanmıyorum bazı özellikleri galiba samsung telefonlara özel sıkıntı olurmu bu benim için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon modeliniz ne
kullanım amacınız ne ?
telefonum vivo y21 kullanım amacım günlük kullanım birde müzik dinlemek ağırlıklı

telefon modeliniz ne
kullanım amacınız ne ?
jbl wave de silikon yokmuş birde ben silikonlu olmasını tercih ediyorum onu yazmayı unutmuşum

samsung telefon kullanmıyorum bazı özellikleri galiba samsung telefonlara özel sıkıntı olurmu bu benim için?

telefonum vivo y21 kullanım amacım günlük kullanım birde müzik dinlemek ağırlıklı

jbl wave de silikon yokmuş birde ben silikonlu olmasını tercih ediyorum onu yazmayı unutmuşum
telefonunuzun sıfır fiyatının 3 te biri fiyatına bt kulaklık almanız biraz saçma olabilir
2k yerine 800 900 TL lik bt kulaklıklar fazlasıyla işinizi görecektir

telefonunuzun sıfır fiyatının 3 te biri fiyatına bt kulaklık almanız biraz saçma olabilir
2k yerine 800 900 TL lik bt kulaklıklar fazlasıyla işinizi görecektir
telefonumu değiştiricem ileride o yüzden 2k bütçe ayırdım kulaklığa. ama eğerki 1.5 2k fiyatlarındaki kulaklıklarla 800 liralık kulaklık aynı performansı verecekse tabikide ucuz olanı almak tercihim

Geri