qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,598
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazonda buldum Amazondan alacağım sağolun.Rica ederim hocam
Amazonda buldum Amazondan alacağım sağolun.Rica ederim hocam
Pivot özellikleri varmı?MSI G272 yerine bunu almanı öneririm.
Ölü piksel mevzusu tamamen şans ben 2 kere MSI G274 iade ettim.
hocam 8k demişsiniz çözünürlük 8k gibi olmuş8 K monitör önerisi istiyorum. Ekranı canlı olsunü Ölü piksel olmasın 27 inç olacaksa 2K olsun.
Hangisi? (Pivot özelliği olmalı)hocam 8k demişsiniz çözünürlük 8k gibi olmuş
başlığa 8K monitör yazınca fiyat olarak değil çözünürlük olarak anlaşılıyor diyorumHangisi? (Pivot özelliği olmalı)
Onu anladım değiştiririm. Aralarından hangisi daha iyi? Pivot özelliği olsun.başlığa 8K monitör yazınca fiyat olarak değil çözünürlük olarak anlaşılıyor diyorum
bilmiyorum hocam ama görüntü olarak ve güven olarak msi daha iyi gibi tyabi renklerini falan da bilmek lazımOnu anladım değiştiririm. Aralarından hangisi daha iyi? Pivot özelliği olsun.
Lenovo legion r27qe, philips evnia 27m2n5500, msi g274qpf, aoc q27g4x. Bu bütçedeki en iyi monitörler bunlar. Görüntü kalitesi olarak philips>lenovo=aoc>msi. Görüntü kalite sıralaması bu şekilde ama aralarında büyük farklar yok. Hatta bazı farkları fark edemezsin bile.Onu anladım değiştiririm. Aralarından hangisi daha iyi? Pivot özelliği olsun.
msi g274qpf bütçemi aşıyor onun yerine msi g272qpf e2 alsam olurmu?Lenovo legion r27qe, philips evnia 27m2n5500, msi g274qpf, aoc q27g4x. Bu bütçedeki en iyi monitörler bunlar. Görüntü kalitesi olarak philips>lenovo=aoc>msi. Görüntü kalite sıralaması bu şekilde ama aralarında büyük farklar yok. Hatta bazı farkları fark edemezsin bile.
En ucuz olanı lenovo 7000TL. Ama kalite kontrol sıkıntısı var. Ben 4 tane aldım. Hepsinde ölü piksel vardı. 5.yi bekliyorum. Hepsiburada iade/değişim konusunda sorun çıkarmıyor. Lenovoyu beklerken satıcısı amazon olduğu için bir yandan da philips aldım.
İade/değişim ile uğraşmak istemezsen lenovoyu tercih etmemelisin. Ama teknoloji şans işi sana sorunsuz gelebilir.
Bu onerdiklerimin hepsinin pivot özelliği var
Pivot varmı?Philips al Amazon'dan, en kaliteli ve güveniliri o.
var.Pivot varmı?