Tamam teşekkürler.İlk siparişe özel olan işine yaramadığı için öyle.
SELAM150 kodu ile 449tl ye geliyor.
Merhaba bende bu soğutucudan aldım takması biraz zor oldu başka bir macun kullandım boştayken 60 derece gösteriyo oyunda 65-70 (witcher3) ve bilgisayarı yeni aldım fan ayarı yapmadım önerebileceğiniz bişey var mı ve AM5 A620M H anakart kasa bu https://www.tebilon.com/deepcool-cc...d-tower-4xrainbow-fanli-mid-tower-siyah-kasa/İlk siparişe özel olan işine yaramadığı için öyle.
SELAM150 kodu ile 449tl ye geliyor.
Güzel yapmışsın 7500f e alarak. Yani bu sıcaklıklar normal. Ekstra yapılacak bir şey yok. Güle güle kullanın.Merhaba bende bu soğutucudan aldım takması biraz zor oldu başka bir macun kullandım boştayken 60 derece gösteriyo oyunda 65-70 (witcher3) ve bilgisayarı yeni aldım fan ayarı yapmadım önerebileceğiniz bişey var mı ve AM5 A620M H anakart kasa bu https://www.tebilon.com/deepcool-cc...d-tower-4xrainbow-fanli-mid-tower-siyah-kasa/
Bende bu kasadan almayı düşünüyorum memnun musun, 750w psu ileMerhaba bende bu soğutucudan aldım takması biraz zor oldu başka bir macun kullandım boştayken 60 derece gösteriyo oyunda 65-70 (witcher3) ve bilgisayarı yeni aldım fan ayarı yapmadım önerebileceğiniz bişey var mı ve AM5 A620M H anakart kasa bu https://www.tebilon.com/deepcool-cc...d-tower-4xrainbow-fanli-mid-tower-siyah-kasa/
kasa güzel tasarımı hoş sıcaklıkda iyi ekran kartının filan ama bu soğutucuyu alcaksan baya zorlanıyonBende bu kasadan almayı düşünüyorum memnun musun, 750w psu ile
Bu soğutucunun hızını değiştirebiliyozmu ben anlayamadım hep 60 derece boştayken bence iyi değil stok fan boştayken 50-55 filandı ve kendi fan ayarlarını atabilirmisin sakıncası yoksa gigabyte control centerdan değiştiriyom bu aradaGüzel yapmışsın 7500f e alarak. Yani bu sıcaklıklar normal. Ekstra yapılacak bir şey yok. Güle güle kullanın
Hocam testleri yaptım oda sıcaklığından kaynaklı 1-2 derece fark oluştu strong marka daha serin çalıştı darka göre ama odadaki sıcaklıktan dolayı bu farkın olduğunu söyleyebilirim. Dark 61-62 görürken max strong 59larda kaldı. Görünüş olarak birebir aynılar fanlarda aynı sadece strongun fan yaprakları daha parlak duruyor darka göre. Kutu içerikleri birebir aynı. İade ile çok güzel bir fiyata geldi kesinlikle kaçırmayın.@Akadir41 hocam incelemeniz ne durumda
şu an sipariş ediyorum hocam bu fiyata mükemmel o zaman teşekkürlerHocam testleri yaptım oda sıcaklığından kaynaklı 1-2 derece fark oluştu strong marka daha serin çalıştı darka göre ama odadaki sıcaklıktan dolayı bu farkın olduğunu söyleyebilirim. Dark 61-62 görürken max strong 59larda kaldı. Görünüş olarak birebir aynılar fanlarda aynı sadece strongun fan yaprakları daha parlak duruyor darka göre. Kutu içerikleri birebir aynı. İade ile çok güzel bir fiyata geldi kesinlikle kaçırmayın.
Hayırlı olsun hocam şimdiden SELAM150 kodu var pazaramada 300 üzeri 150 ilk alışverişe İstanbul kart kullanmayı unutmayın.şu an sipariş ediyorum hocam bu fiyata mükemmel o zaman teşekkürler
hocam denedim sipariş ekranında hata oluyor desteğe danıştım "Almak istediğiniz üründe sepette kampanya veya farklı bir kampanya olan ekstra ürün varsa kupon uygulanmaz, kampanyalar birleştirilmemektedir, kampanyasız bir üründe deneyebilirsiniz" böyle bir şey saçmaladılar siz de böyle bir problem oldu mu?Hayırlı olsun hocam şimdiden SELAM150 kodu var pazaramada 300 üzeri 150 ilk alışverişe İstanbul kart kullanmayı unutmayın.
Her Sıcaklığa İyi Gelir Mi ?Ürün X123 ile benzer performans gösteriyor. SELAM150 kuponu ile bu fiyata alabilirsiniz.
Ürünü daha uyguna almak isterseniz bıraktığım linke bakarsınız. Kampanyadan kesin yararlanmak için şartları okuyup istenilenleri yaptığınıza emin olun.
Not: Bu kod ilk siparişte geçerli. Yine de bir denersiniz.
![]()
Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
![]()
Hocam bizdede hata oldu baya kuponu uyguluyor almamıza izin vermiyordu. Destek ile bir kaç kez iletişim kurun olana kadar.hocam denedim sipariş ekranında hata oluyor desteğe danıştım "Almak istediğiniz üründe sepette kampanya veya farklı bir kampanya olan ekstra ürün varsa kupon uygulanmaz, kampanyalar birleştirilmemektedir, kampanyasız bir üründe deneyebilirsiniz" böyle bir şey saçmaladılar siz de böyle bir problem oldu mu?
size gelmez.Her Sıcaklığa İyi Gelir Mi ?![]()