🔥İndirim 🔥Strong M4-12XPRO Kule Tipi Soğutucu Kupon İle 449TL 🔥

Merhaba bende bu soğutucudan aldım takması biraz zor oldu başka bir macun kullandım boştayken 60 derece gösteriyo oyunda 65-70 (witcher3) ve bilgisayarı yeni aldım fan ayarı yapmadım önerebileceğiniz bişey var mı ve AM5 A620M H anakart kasa bu https://www.tebilon.com/deepcool-cc...d-tower-4xrainbow-fanli-mid-tower-siyah-kasa/
Güzel yapmışsın 7500f e alarak. Yani bu sıcaklıklar normal. Ekstra yapılacak bir şey yok. Güle güle kullanın.

Bende bu kasadan almayı düşünüyorum memnun musun, 750w psu ile
kasa güzel tasarımı hoş sıcaklıkda iyi ekran kartının filan ama bu soğutucuyu alcaksan baya zorlanıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel yapmışsın 7500f e alarak. Yani bu sıcaklıklar normal. Ekstra yapılacak bir şey yok. Güle güle kullanın
Bu soğutucunun hızını değiştirebiliyozmu ben anlayamadım hep 60 derece boştayken bence iyi değil stok fan boştayken 50-55 filandı ve kendi fan ayarlarını atabilirmisin sakıncası yoksa gigabyte control centerdan değiştiriyom bu arada

@Akadir41 hocam incelemeniz ne durumda
Hocam testleri yaptım oda sıcaklığından kaynaklı 1-2 derece fark oluştu strong marka daha serin çalıştı darka göre ama odadaki sıcaklıktan dolayı bu farkın olduğunu söyleyebilirim. Dark 61-62 görürken max strong 59larda kaldı. Görünüş olarak birebir aynılar fanlarda aynı sadece strongun fan yaprakları daha parlak duruyor darka göre. Kutu içerikleri birebir aynı. İade ile çok güzel bir fiyata geldi kesinlikle kaçırmayın.

Hocam testleri yaptım oda sıcaklığından kaynaklı 1-2 derece fark oluştu strong marka daha serin çalıştı darka göre ama odadaki sıcaklıktan dolayı bu farkın olduğunu söyleyebilirim. Dark 61-62 görürken max strong 59larda kaldı. Görünüş olarak birebir aynılar fanlarda aynı sadece strongun fan yaprakları daha parlak duruyor darka göre. Kutu içerikleri birebir aynı. İade ile çok güzel bir fiyata geldi kesinlikle kaçırmayın.
şu an sipariş ediyorum hocam bu fiyata mükemmel o zaman teşekkürler

Hayırlı olsun hocam şimdiden SELAM150 kodu var pazaramada 300 üzeri 150 ilk alışverişe İstanbul kart kullanmayı unutmayın.
hocam denedim sipariş ekranında hata oluyor desteğe danıştım "Almak istediğiniz üründe sepette kampanya veya farklı bir kampanya olan ekstra ürün varsa kupon uygulanmaz, kampanyalar birleştirilmemektedir, kampanyasız bir üründe deneyebilirsiniz" böyle bir şey saçmaladılar siz de böyle bir problem oldu mu?

Ürün X123 ile benzer performans gösteriyor. SELAM150 kuponu ile bu fiyata alabilirsiniz.
Ürünü daha uyguna almak isterseniz bıraktığım linke bakarsınız. Kampanyadan kesin yararlanmak için şartları okuyup istenilenleri yaptığınıza emin olun.
Not: Bu kod ilk siparişte geçerli. Yine de bir denersiniz.
Her Sıcaklığa İyi Gelir Mi ? 🥵

hocam denedim sipariş ekranında hata oluyor desteğe danıştım "Almak istediğiniz üründe sepette kampanya veya farklı bir kampanya olan ekstra ürün varsa kupon uygulanmaz, kampanyalar birleştirilmemektedir, kampanyasız bir üründe deneyebilirsiniz" böyle bir şey saçmaladılar siz de böyle bir problem oldu mu?
Hocam bizdede hata oldu baya kuponu uyguluyor almamıza izin vermiyordu. Destek ile bir kaç kez iletişim kurun olana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her Sıcaklığa İyi Gelir Mi ? 🥵
size gelmez.

Geri