Yardım Corsair iCUE 4000X alınır mı?

vk- M202b bu kasadan iyi midir? ?
Hayır. Eski sistemlerimde o kasalardan kullanmak zorunda kaldım. Hem malzeme kaliteli kötü hem fanları molex sürekli %100 çalışıp kafa ütüler. Hele ki kendi güç kaynaklarını koymuşlarsa bomba diye tabir edilirler. Kesinlikle önermiyorum. Sanırım 2. el kasa bakıyorsunuz corsairin fiyatı güzel

2500 liraya iyi fakat mesh değil hocam

powerboosttan bin kat iyidir hocam.büyük ihtimal itopyadan hazır sistem özelleştiriyorsunuz.

Hayır. Eski sistemlerimde o kasalardan kullanmak zorunda kaldım. Hem malzeme kaliteli kötü hem fanları molex sürekli %100 çalışıp kafa ütüler. Hele ki kendi güç kaynaklarını koymuşlarsa bomba diye tabir edilirler. Kesinlikle önermiyorum. Sanırım 2. el kasa bakıyorsunuz corsairin fiyatı güzel
evet hocam 2. el bursa içi başka kasa varsa onu alabilirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

powerboosttan bin kat iyidir hocam.büyük ihtimal itopyadan hazır sistem özelleştiriyorsunuz.
yok hocam 2 el bir kasa bende bir sistem var o kasaya geçirmeye niyetim varda kötü diyorsunuz gibi

evet hocam 2. el bursa içi başka kasa varsa onu alabilirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam 2 el bir kasa bende bir sistem var o kasaya geçirmeye niyetim varda kötü diyorsunuz gibi
önü kapalıymış ya.ben mesh olan modeliyle karıştırdım.ben olsam önü kapalı kasa almazdım.

400 mm gpu uzunluk desteği var sığar.
peerless assassin i sığdırdım ben senin soğutucun hayli hayli sığar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri