Yusuf16SamiKibar
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
AlınırCorsair iCUE 4000X alınır mı? 2.500 TL
vk- M202b bu kasadan iyi midir? ?Alınır
Hayır. Eski sistemlerimde o kasalardan kullanmak zorunda kaldım. Hem malzeme kaliteli kötü hem fanları molex sürekli %100 çalışıp kafa ütüler. Hele ki kendi güç kaynaklarını koymuşlarsa bomba diye tabir edilirler. Kesinlikle önermiyorum. Sanırım 2. el kasa bakıyorsunuz corsairin fiyatı güzelvk- M202b bu kasadan iyi midir? ?
evet hocam 2. el bursa içi başka kasa varsa onu alabilirmHayır. Eski sistemlerimde o kasalardan kullanmak zorunda kaldım. Hem malzeme kaliteli kötü hem fanları molex sürekli %100 çalışıp kafa ütüler. Hele ki kendi güç kaynaklarını koymuşlarsa bomba diye tabir edilirler. Kesinlikle önermiyorum. Sanırım 2. el kasa bakıyorsunuz corsairin fiyatı güzel
yok hocam 2 el bir kasa bende bir sistem var o kasaya geçirmeye niyetim varda kötü diyorsunuz gibipowerboosttan bin kat iyidir hocam.büyük ihtimal itopyadan hazır sistem özelleştiriyorsunuz.
önü kapalıymış ya.ben mesh olan modeliyle karıştırdım.ben olsam önü kapalı kasa almazdım.evet hocam 2. el bursa içi başka kasa varsa onu alabilirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam 2 el bir kasa bende bir sistem var o kasaya geçirmeye niyetim varda kötü diyorsunuz gibi
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ltra-argb-4-fanli-e-atx-fiyati,460141006.htmlönü kapalıymış ya.ben mesh olan modeliyle karıştırdım.ben olsam önü kapalı kasa almazdım.
bu kasayı kullanıyorum.tavsiye ederim.
red devil rx 6700xt var sığar mı ve xt 224 soğutucm varbu kasayı kullanıyorum.tavsiye ederim.
peki ekstra fan takmaya gerek varmı fan ışıkları sönüyormu birde hocam sesi nasıl kasaın400 mm gpu uzunluk desteği var sığar.
peerless assassin i sığdırdım ben senin soğutucun hayli hayli sığar.