bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 927
O da olabilir bakzatonyanın sineması gelecek 14 şubatta o sebepten gelmiş olabilir
O da olabilir bakzatonyanın sineması gelecek 14 şubatta o sebepten gelmiş olabilir
Oradaki bolumleri araplar yüklüyor benceGO uygulamasında bölümler sansürlü nedense
Alıntıyı görüntüle
Ya bence bölümler Spacetoon GO'ya çok önceden yüklendi o yüzden böyle oldu.Bu kanalın yönetimi harbi garip televizyonda sansürsüz yayınlayıp uygulamada sansürlü yayınlayan tek çocuk kanalı bu olabilir
Ondan da olabilir umarım bir an önce fark ederler ve sansürü kaldırırlarYa bence bölümler Spacetoon GO'ya çok önceden yüklendi o yüzden böyle oldu.
bitmediTest yayını belki yarın bitebilir çünkü yeni bölümler yarın başlıyor
Bu kanal neyi bekliyor anlamadım gittibitmedi
Bir şey farkettim bu kanaldaki bazı anime ve çizgi diziler Disney kanallarında yayınlanmışZatonya'yı hafta içine de koymuşlar. Saatleri bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
sabahta Kid lucky jeneriği verip zatonya yayınlamışlardıBir şey farkettim bu kanaldaki bazı anime ve çizgi diziler Disney kanallarında yayınlanmış
Doreamon ve Slugterra Disney Channel Türkiye'de yayınlanmış zaten herkes bilir söyleyeyim dedim (Bir de Zatonya var)
Cocotama animesi Disney Channel Kore'de yayınlanmış
Inazuma Eleven Fransa'daki Disney XD'de yayınlanmış
Ayrıca kanalı yöneten kişi de eskiden Disney Channel'da çalışmış
Bu kanal kapanan Disney Channel'ın hissini verdi gibi geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çilek Kız'ın jeneriğini verip Zatonya yayınlamak da ne bileyim yani