🔥İndirim Samsung 32" OLED 4K 240 Hz - Eğitim Programı İndirimi - 30239 TL (4 Taksit)

Reaksiyon skoru
87
Merhaba,
Samsung Eğitim indirim programı mağazasında Odyssey OLED G8 32 inç G80SD Oyun Monitörü 30239 TL ve peşin fiyatına 4 taksit.
İndirimden faydalanabilmek için ihtiyacınız olan tek şey "edu.tr" uzantılı bir eposta ile Eğitim İndirim Programı mağazasına kayıt olmak.
Tüm üniversite öğrencileri ve personeli faydalanabilir.

Ekran görüntüsü 2025-01-28 211255.png
Ekran görüntüsü 2025-01-28 212149.png

Merhaba,
Samsung Eğitim indirim programı mağazasında Odyssey OLED G8 32 inç G80SD Oyun Monitörü 30239 TL ve peşin fiyatına 4 taksit.
İndirimden faydalanabilmek için ihtiyacınız olan tek şey "edu.tr" uzantılı bir eposta ile Eğitim İndirim Programı mağazasına kayıt olmak.

Alıntıyı görüntüle
Iyzico indirimi sanırım burada geçiyordu ekstra indirim alınabilir iyzico üzerinden satın alımla ve gayet güzel fiyat alıcısına hayırlı olsun

Merhaba,

Alıntıyı görüntüle
Alınmaz G8 oled

Harbi neden bende merak ettim :)

oled lerde yuksek nıtte kullanılmıyor dıkkat edın alacaklara

Geri