ermanyildirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Steame göz gezdirirken gördüm battlefield 5 fiyatı baya bi düşmüş alınır mı? sizce daha önce pek oyun almadım hep crackli indirdim pek fikrim yok
Bf 1 Yoksa Bf 1 Al Varsa Bf 5 Çok İyi SeçenekSteame göz gezdirirken gördüm battlefield 5 fiyatı baya bi düşmüş alınır mı? sizce daha önce pek oyun almadım hep crackli indirdim pek fikrim yok
bf1 daha demin aldım yüklüyorum şuan hiç oynamadım serisini açıkçası kütüphanenin dolmasını istiyorum biraz çok boş çünkü half life 2 dışında hiçbir oyun yokBF1 yoksa bunu da al. Hatta seriyi çok seviyorsan 4 de alınabilir.
temaları nasılBf 1 Yoksa Bf 1 Al Varsa Bf 5 Çok İyi Seçenek
Bf5 ww2 bf1 kadar güzel değil ama oynanır en azındanbf1 daha demin aldım yüklüyorum şuan hiç oynamadım serisini açıkçası kütüphanenin dolmasını istiyorum biraz çok boş çünkü half life 2 dışında hiçbir oyun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temaları nasıl
15 dolara rdr2 alınır mı? pekiBf5 ww2 bf1 kadar güzel değil ama oynanır en azından
alınır15 dolara rdr2 alınır mı? peki
Bf 1 1.Dünya Savaşı Temasında Osmanlı Falanda Varbf1 daha demin aldım yüklüyorum şuan hiç oynamadım serisini açıkçası kütüphanenin dolmasını istiyorum biraz çok boş çünkü half life 2 dışında hiçbir oyun yok
temaları nasıl
Hikayeli oyun çok bilmiyorum ama iyi indirimse alınır kütüphanende durur en kötü15 dolara rdr2 alınır mı? peki
witcher 3 oynamıştım daha önce crackli pek sevmedim sıkıcı geldi ona benzer bir şey miHikayeli oyun çok bilmiyorum ama iyi indirimse alınır kütüphanende durur en kötü
4 çok eski pro oyuncu çok keyif almazsın. BF 5 al en azından sniperla %200 serverlarda vurursun adamwitcher 3 oynamıştım daha önce crackli pek sevmedim sıkıcı geldi ona benzer bir şey mi
bf 4 veya 5 almak istiyorum hangisini alıyım
Hikayeli oyun oynamiyorum ama biraz dhaa gerçekçi ağır bi oyun dene sonra iade edersin olmadıwitcher 3 oynamıştım daha önce crackli pek sevmedim sıkıcı geldi ona benzer bir şey mi
bf 4 veya 5 almak istiyorum hangisini alıyım