6 ay mining yapilmis kart alinir mi?

Kaawn

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
5000
Xfx rx6600xt 5500
Palit rtx2060 4500
Demiş elden alacaksam 500tl ineceğini söyledi. Adamdan furmark testide istedim daha cevap vermedi. 6 ay mining yapılmış olması sorun arz eder mi ? Gtx 1650den geçmeye gerek var mı?

Son düzenleme:
Xfx rx6600xt 5500
Palit rtx2060 4500
Demiş elden alacaksam 500tl ineceğini söyledi. Adamdan furmark testide istedim daha cevap vermedi. 6 ay mining yapılmış olması sorun arz eder mi ? Gtx 1650den geçmeye gerek var mı?
6 ay mininng yapılmış karta göre pahalıılar

Mining li kart alınmaz bence

o nesildeki kartların çoğu neredeyse madencilikte kullanılmış oluyo , stress testlerinde crash yemiyorsa alınabilir

Bana kartlar pahalı geldi , ben bu ay içerisinde Sapphire rx6700xt kfg olanı kargo dahil 6350tl aldım kart sıfırdan farksız temizlikteydi.

Miningli kart alınabilir ısı testleri ve oyun testleri yapılarak alınabilir ama piyasasının altına tabii ki. Birde mining bnm bildiğim öyle ay / yıl olarak belirtilip ispatlanacak bir durumu yok . 6 ay der en az 1 yıl kullanılmıştır. Ancak fatura varsa, tarihinden tahmini olarak anlaşılabilir. Mesela mining in bittiği tarihler kıyaslanarak.

Yani fatura eski tarih ise miningin yaygın olduğu zamanlara dayanıyorsa 6 ay olmayabilir. Alınma zamanını ispatlayabilecek fatura varmıymış.
Muhtemelen yoktur.

Miningli kart alınabilir ısı testleri ve oyun testleri yapılarak alınabilir ama piyasasının altına tabii ki. Birde mining bnm bildiğim öyle ay / yıl olarak belirtilip ispatlanacak bir durumu yok . 6 ay der en az 1 yıl kullanılmıştır. Ancak fatura varsa, tarihinden tahmini olarak anlaşılabilir. Mesela mining in bittiği tarihler kıyaslanarak.

Yani fatura eski tarih ise miningin yaygın olduğu zamanlara dayanıyorsa 6 ay olmayabilir. Alınma zamanını ispatlayabilecek fatura varmıymış.
Muhtemelen yoktur.
Faturası olup olmadığını söylememiş ama 6 ay mining sonrası 2 yıl kutuda kaldığını söylemiş. Net kolpa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-asus-strix-gtx-1080-8gb-1162386416/detay Bu kart alınır mı sizce ? adama yazayım mı

Faturası olup olmadığını söylememiş ama 6 ay mining sonrası 2 yıl kutuda kaldığını söylemiş. Net kolpa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-asus-strix-gtx-1080-8gb-1162386416/detay Bu kart alınır mı sizce ? adama yazayım mı
Yukarda diğer mesajda satış ilanın a bakınca gördüm, mining havuzundan çıkma kartlar. 3/6 ay gibi zaman kavramları ile 2 yıl mining görmüş kartları alıcıya kullanım zamanını hafifleterek satmaya çalışıyorlar daha öncede böyleydi. Belliki onların faturaları da yok zaten pahalıda.

Fatura tarihi daha uygun olan az mining görmüş veya oyun amaçlı kullanılmış kartlara bakın 500 / 700 fazla olsun. Bnm tavsiyem bu yönde...
Belki pazarlıkla onlarda istenilen fiyata yakın alınır. Bazı satıcılar 3 e 5 e bakmaz. Oyun için yeni kart alacaksa kendine, elden çıksın diye verir ürünü.

Xfx rx6600xt 5500
Palit rtx2060 4500
cok ugrasmazdim 1 ay gec al miningli alma bence kart sorunsuz cikarsa cok iyi ama ihtimali az iyi bir bakima ihtiyaci olur genelde riske degmez bence

Geri