Maviejderya
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
yeni kullancıı için nasıl bi yol izledin dostum bende yeni telfon yeni hesapla denedim ama olmadı hala bin tl olarak gözüküyorAynen hocam kolpa.
yeni kullancıı için nasıl bi yol izledin dostum bende yeni telfon yeni hesapla denedim ama olmadı hala bin tl olarak gözüküyorAynen hocam kolpa.
Ben yeni bir hesap açmadım hocam. Ailemdeki birinin hesabından girdim şansa oldu.yeni kullancıı için nasıl bi yol izledin dostum bende yeni telfon yeni hesapla denedim ama olmadı hala bin tl olarak gözüküyor
Evet hocam zaten özellikle beyaz ihtiyacım vardı benimhocam beyaz olan modeli mi aldınız siyahının stoğu bende gözükmüyorya
vergi ile birlikte ne kadar tuttu peki ?Ben yeni bir hesap açmadım hocam. Ailemdeki birinin hesabından girdim şansa oldu.
Toplam 733TL tuttu.vergi ile birlikte ne kadar tuttu peki ?
Stok varsa alınırSuan alinabiliyormu
Hocam p ile pro arasında 8k farkı var değil mi onun dışında 1k dongle ı ve şarj istasyonu yanında?beyaz olan düz , siyah olan P
Bluetooth bağlantısı yok aj159p'de. Diğerinde yani aj159 proda bluetooth varHocam p ile pro arasında 8k farkı var değil mi onun dışında 1k dongle ı ve şarj istasyonu yanında?
Benimde aynı şekilde güncellendi. Daha depodan yeni çıkmış tr ye geliyordur sanıyordum@MustafaaY Hocam bende tekrardan bu şekilde güncellendi. Sizde durum ne?