🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Gaming Gen'dan daha önce alışveriş yapmadım, monitör almayı düşünüyorum oradan 300 TL iade için ne yapmalıyım?
GamingGen ilk siparişi değil, iyzico ile yapılan ilk ödemeye özel 300TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben uygulamadan bakıyordum, öyle bir yer goremedim
İyzico'da anasayfanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz

GamingGen ilk siparişi değil, iyzico ile yapılan ilk ödemeye özel 300TL.

İyzico'da anasayfanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz
Tam ekran görüntüsünü atacaktım ayın fırsatlarını gördüm, katıldım 😊 şimdi normal kredi kartımla ödedigimde olacakmı, sonradan orayamı iade olacak anlamadım

Tam ekran görüntüsünü atacaktım ayın fırsatlarını gördüm, katıldım 😊 şimdi normal kredi kartımla ödedigimde olacakmı, sonradan orayamı iade olacak anlamadım
galiba hesabı doğrulaman gerekiyor ben mouse alacaktım 2.5k yatırdım iyzico hesabıma sonra hesabı doğrulaman gerek dedi kart istettim mecbur yoksa içerdeki paramdanda olacaktım kart gelince hesap doğrulanmış olacak telefonunda nfc varsa hemen doğrulayabilirsin

Kendi kartınla ödüyorsun iyzico bakiye olarak geliyor cashbackler.

Ödeme işlemi sırasında bilinmeyen hata oluştu diyor. Sanal kartla ödüyorum. Bundan sıkıntı olabilirmi

1k ya ne alınır gamingen veya wraith'ten.

Ödeme işlemi sırasında bilinmeyen hata oluştu diyor. Sanal kartla ödüyorum. Bundan sıkıntı olabilirmi
Arkadaşlar bı yardımcı olurmusunuz. Sanal karttan dolayımı

galiba hesabı doğrulaman gerekiyor ben mouse alacaktım 2.5k yatırdım iyzico hesabıma sonra hesabı doğrulaman gerek dedi kart istettim mecbur yoksa içerdeki paramdanda olacaktım kart gelince hesap doğrulanmış olacak telefonunda nfc varsa hemen doğrulayabilirsin
Dogrulamayı kayıt olurken yapmıstım

Son düzenleme:
Geri