1650 super mi Rx 580 mi ?

Voxy

80+
Reaksiyon skoru
85
Arkadaşlar 3 gündür düşünmekten artık kafayı sıyarcak konuma geldim :D Bana hem performansı güzel hem ısınma sorunu az hem de uzun vadede sorun çıkarmayacak ekran kartı hangisi söyler misiniz ?

1650 Super güzel yeni mimari bir ekran kartı birçok karşılaştırma videosu var. Ben rx 580 8gb kullanıyorum burada VRAM e takılmamanı öneririm. 1650 Super daha iyi bir ekran kartı

Şöyle söyliyim bazı oyunlarda birkaç fps farkla gtx 1650s önde bazı oyunlarda ise rx 580, ama ben birkaç fps az alarak daha fazla bellek tercih ederdim

1650 super daha iyi bir seçim olur. Sadece yazılımı için bile nvidia tercih edilir.

1650 Super güzel yeni mimari bir ekran kartı birçok karşılaştırma videosu var. Ben rx 580 8gb kullanıyorum burada VRAM e takılmamanı öneririm. 1650 Super daha iyi bir ekran kartı
1650 yeni nesil oyunları rahat oynatır mı ?

Kullanan birilerine sorsan daha iyi olur. Adam RX 580 armor kullanmış kötü amd ekran kartı diyo. Diğeri 580 Sapphire kullanmış çok güzel diyo

Her halukarda RX 580 i öneririm...

Buradan arasındaki farklara bakabilirsin önerim yeni nesil oyunları oynıyacaksan rx580

1650 Super ekran kartı yenil nesil oyunları oynatır. Ben Sapphire Nitro+ Rx 580 8 Gb kullanıyorum hoşuma gidiyor ama 1650S daha yeni mimari bir kart

Arkadaşlar 3 gündür düşünmekten artık kafayı sıyarcak konuma geldim :D Bana hem performansı güzel hem ısınma sorunu az hem de uzun vadede sorun çıkarmayacak ekran kartı hangisi söyler misiniz ?
Msı Rx580 OC 8 Gb Öneririm :)

Geri