DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,829
p de mi bittiya hacı yok tamamen şans işi ya adamlar ayıktı herkes indirimden alınca kimse düz fiyattan almadı kapattılar p ve pro modelindeki indirimi
p de mi bittiya hacı yok tamamen şans işi ya adamlar ayıktı herkes indirimden alınca kimse düz fiyattan almadı kapattılar p ve pro modelindeki indirimi
p varda kımse önermiyo kip de mi bitti
Yok alınır o da 8k Hz diye saçmalıyor millet x3d işlemcin 360hx monitörün falan varsa 8k da kullanırsın da ortalama bi setup da Max 2k veya sistemin çok iyiyse 4k kullanırsın aradaki fark gerçekten az 700 TL ye p modeli çok iyi pro daha iyi tabii ki de onun stoklarını yakalamak zorp varda kımse önermiyo ki
yağız sen anlıyon bu işten bu nearlink veriyor bana 103tl ye o modeli biliyormusunYok alınır o da 8k Hz diye saçmalıyor millet x3d işlemcin 360hx monitörün falan varsa 8k da kullanırsın da ortalama bi setup da Max 2k veya sistemin çok iyiyse 4k kullanırsın aradaki fark gerçekten az 700 TL ye p modeli çok iyi pro daha iyi tabii ki de onun stoklarını yakalamak zor
Duymadım onu da bakalım hocam p daha iyiydi sanırımyağız sen anlıyon bu işten bu nearlink veriyor bana 103tl ye o modeli biliyormusun
eger sepetinde urun varsa onu cikarman lazim indirim olmasi icinBana sadece p modelini veriyor anlamadığım bir şekilde pro modeli gelmez p modeli gelir
Stokta olan ürün hala aynı fiyat ancak normal p olan model 63 TL'ye düşüyor. Proya bir türlü indirim denk gelmedi
onceki sayfalarda biri demis huawei nin bir kablosuz teknolojisiymis cok dusuk gecikme sunuyormus bataryasi daha buyuk ama dock yok kablo takip sarj ediceksen alabilirsinyağız sen anlıyon bu işten bu nearlink veriyor bana 103tl ye o modeli biliyormusun
eyvallah çok saolonceki sayfalarda biri demis huawei nin bir kablosuz teknolojisiymis cok dusuk gecikme sunuyormus bataryasi daha buyuk ama dock yok kablo takip sarj ediceksen alabilirsin
/-https://www.instagram.com/p/DFQTgkFskvD instagram linki bu bu linkten gidince pro modeli gozukuyor ama instagramda mesaj olarak atinca gozuktu bende direkt acinca olmamisti
Alınabilir o zaman o da ya hepsi güzel o zaman fiyatlarına göre rakipleri yokonceki sayfalarda biri demis huawei nin bir kablosuz teknolojisiymis cok dusuk gecikme sunuyormus bataryasi daha buyuk ama dock yok kablo takip sarj ediceksen alabilirsin
/-https://www.instagram.com/p/DFQTgkFskvD instagram linki bu bu linkten gidince pro modeli gozukuyor ama instagramda mesaj olarak atinca gozuktu bende direkt acinca olmamisti