arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 753
hocam o zaten herkeste oluyor onun dısında para almazfeci bindirdi hocam 723tl oldu
hocam o zaten herkeste oluyor onun dısında para almazfeci bindirdi hocam 723tl oldu
Aynen bendende oleKAFAYI YİCEM 4 DEFA 0 DAN HESAP ACTIM KAC TANE CIHAZ DEGISTIRDIM ABI OLMUYO YA YAPAN TEK GIRISTE YAPIYO G*TUMU YIRTSAM GENE VERMIYO YOK BENDEN BU KADAR
vergi kargo yok dedi sevindim 103tl diye bi girdim hayatımın hüsran şok herşeyini yaşadım kalbim yerle bir olduhocam o zaten herkeste oluyor onun dısında para almaz
Nasil. Yaptıno7 dostlar ben yaptım ama alamıyorum arkadaşa aldırırım
yukarıda anlatmışlat oyle yaptım olduNasil. Yaptın
o7 dostlar ben yaptım ama alamıyorum arkadaşa aldırırım
Hangisi hocam bir süru link var alintilar misnyukarıda anlatmışlat oyle yaptım oldu
.alttakını yap usttekı lınkten yap
Hangisi hocam bir süru link var alintilar misn
Alamayanlar için
Başka telefon ve mobil veri ile deneyin
Temunun uygulama verilerini silin
Hesap açın
Tekrar silin verileri
Alttaki linke girin
Linke tıklıyorum uygulamadan aç diyo play store atiyo ordan giriyorum bu sefer indirim yansımıyo düz giriyomusum gibi oluyoInstagram A159 Pro Reklamı
Yav bu linkten herkese aldırdım çevremdeki çatır çutur, nasıl olmuyor agalar sizde, hiç daha önceden böyle bi kampanyaya katıldınız mı telefondan?
Bu insta linkini atan arkadaştan da allah razı olsun
Nasıl yaptın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alıntıladım mesajları altaki taktigi yap usttekı lınkten gırLinke tıklıyorum uygulamadan aç diyo play store atiyo ordan giriyorum bu sefer indirim yansımıyo düz giriyomusum gibi oluyo
Nasıl yaptın
Mobil internet di mi? Böyle bi kampanyadan yararlanılmadı di mi o telefonda, çarkı çeviriyor musun bi de en başta, ilk tıkladığında da fiyat '???' Böyle gözükmeliLinke tıklıyorum uygulamadan aç diyo play store atiyo ordan giriyorum bu sefer indirim yansımıyo düz giriyomusum gibi oluyo
Nasıl yaptın