SİZCE EN İYİ ANİME İZLEME SİTESİ NEDİR?

frozen_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Arkadaşlar en beğendiğiniz ve sevdiğiniz anime sitesi nedir? Benim Openani.me

Arkadaşlar en beğendiğiniz ve sevdiğiniz anime sitesi nedir? Benim Openani.me
DIziwatch kapandığından beri animecix sitesinden izliyorum arayüzü biraz zor ama güncel ve popüler olan animeleri takvime göre siteye yüklüyorlar. Asyaanimeleri daha erken yüklüyor bölümleri ama çevirileri kötü.

DIziwatch kapandığından beri animecix sitesinden izliyorum arayüzü biraz zor ama güncel ve popüler olan animeleri takvime göre siteye yüklüyorlar. Asyaanimeleri daha erken yüklüyor bölümleri ama çevirileri kötü.
Bu arada openanime ye de bakmanı öneririm playerı bence TR'de en iyi bir de 4K Upscaled olarak izliyebiliyorsunuz. Arşivi çok güncel değil ama kaliteli bir arayüzü ve oynatıcısı var. Ben önceden bir ara türkanimetv'ye de bakmıştım playerı o kadar kötü olan bir site görmedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Bu arada openanime ye de bakmanı öneririm playerı bence TR'de en iyi bir de 4K Upscaled olarak izliyebiliyorsunuz. Arşivi çok güncel değil ama kaliteli bir arayüzü ve oynatıcısı var. Ben önceden bir ara türkanimetv'ye de bakmıştım playerı o kadar kötü olan bir site görmedim.
Turkanime 480p videolari bile oynatamiyor cok rezil. Diziwatch en iyisiydi ama gitti... niye gitti o da meçhul gerçi

Anime izlesene sitesini önerebilirim bende bu siteyi yeni keşfettim site gerçekten basit bir arayüze sahip çok rahat istediğinizi bulabiliyorsunuz bazı bölümlerde 4k desteği var bazı animelerde dublaj var fansubları değerlendirebiliyorsunuz animelere tartışma oluşturabiliyorsun herkese açık şekilde izleme listesi oluşturabiliyorsun ve oynatıcısı gerçekten çok iyi keşfet hariç reklam yok hiç bir yerde ve izlediğin şeylere göre profilinde istatistik çıkıyor bu istatistikte en çok izlediğin kategorileri görebiliyorsun ve bir çok belirli değeri görebiliyorsun herhangi bir sorun varsa bölümlerde bildirdiğinizde anında ilgileniyorlar sistemleri gerçekten çok iyi

diziwatch kapandı da tekrar acıldı ama eskisi gibi değil

Tranimeizle'den izliyorum sitenin tasarımı hariç geneli iyi özellikle en son yasaklanmasından sonra yeni domain ile açılmış hali daha iyi geldi gözüme.

diziwatch kapandı da tekrar acıldı ama eskisi gibi değil
O gerçek Diziwatch değil, Diziwatch adı altında açılmış başka bir site.

tranime'den izliyorum. openanime de 1k üstü varsa ona da bakalım . 2k monitörün hakkını verelim :)

tranime'den izliyorum. openanime de 1k üstü varsa ona da bakalım . 2k monitörün hakkını verelim :)
Openanime baya güzel , donanımı kullanarak çözünürlüğü ve renkleri güzelleştirebiliyorsun. Reklam da yok , öneririm. Ama en yüksek çözünürlüğü istiyorum 4k da çatır çatır izlerim dersen parasını verip Anizium kullanabilirsin :D Kütüphanesi en geniş olan Animecix.

Openanime baya güzel , donanımı kullanarak çözünürlüğü ve renkleri güzelleştirebiliyorsun. Reklam da yok , öneririm. Ama en yüksek çözünürlüğü istiyorum 4k da çatır çatır izlerim dersen parasını verip Anizium kullanabilirsin :D Kütüphanesi en geniş olan Animecix.
4K da izleyecek netim yok . :P 2k da belki izletir. deneyecem.

Ben aniziumdan seyrediyorum güzel ama her türlü animeler bulunmuyor

görünümünden ve reklam izlemediğimden animecix diyorum

Biri arayüzden kaybediyor,biri ücretli,biri sitesi donma kasma yaşıyor,diğerinin anime çeşitliliği az,birinin çevirisi berbat . Diziwatch orjinali gittiğinden beri her sitesin bir kusuru var resmen. Video indirici kullaniuorum bazı sitelerin videilarını görmüyor oda ayrı bir dert. Anime izlemek bu kadar zor olmamalı ...

Geri