Yusuf_eymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum dedim fakat bazıları haram dedi.harammıdır helalmı
Alakası yok normal ticaret ama ürün ile ilişiğin olmuyor kendimde yapıyorum.Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum dedim fakat bazıları haram dedi.harammıdır helalmı
Cübbeliler dedi demiArkadaşlar bu işe başlamak istiyorum dedim fakat bazıları haram dedi.harammıdır helalmı
haram kardeşim bu işlere girme. Helalinden paranı kazan, dropşiping felan isminde hayır yok baksanaArkadaşlar bu işe başlamak istiyorum dedim fakat bazıları haram dedi.harammıdır helalmı
Rakip eliyor sen buna bakmaharam kardeşim bu işlere girme. Helalinden paranı kazan, dropşiping felan isminde hayır yok baksana
SağolunAlakası yok normal ticaret ama ürün ile ilişiğin olmuyor kendimde yapıyorum.
Ney derkenNEyyyy
EvetCübbeliler dedi demi
İnstagramdakiler vs dediyse kesin haramdır ya kesinSağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ney derken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Haram olduğuyla ilgili bir bilginiz varmıki kuran bildiğim kadarıyla geçmiyoharam kardeşim bu işlere girme. Helalinden paranı kazan, dropşiping felan isminde hayır yok baksana
Arkadaş haklı yaşın küçükse ve bütçen yoksa zengin olacam hayaline kapılmaYetişkin değilsen ve paran yoksa unut.
Yanlış anlama ama 1000 dolar az kalıyor ben başlarken 2500 dolar civarı bütçe ayırdımYetişikinim ve 1000 dolarlık bir bütçe var
Bu beyinle nasıl bu yaşa geldin dropshipping niye kuranda geçsin?Yetişikinim ve 1000 dolarlık bir bütçe var