Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,982
bende de açılmıyohocam bende yazılım açılmıyor yardım eder misiniz
bende de açılmıyohocam bende yazılım açılmıyor yardım eder misiniz
bende de açılmıyo![]()
Solda en altta lightning menüsünden ayarları yapabilirisiniz. VIA çok detaylı kontrol sunmuyor, doğrudan QMK kodlarını kullanarak veya signalrgb gibi programlarla çok detaylı değişiklikler yapılabiliyor ama o konularda yeterli bilgi sahibi değilim.çok sağolun hocam eşledim fakat rgb ışıkları nasıl değişeceğim detaylıca anlatır mısınız
anladım hocam vıada lıghtning kısmının bulamadımSolda en altta lightning menüsünden ayarları yapabilirisiniz. VIA çok detaylı kontrol sunmuyor, doğrudan QMK kodlarını kullanarak veya signalrgb gibi programlarla çok detaylı değişiklikler yapılabiliyor ama o konularda yeterli bilgi sahibi değilim.
Ekran görüntüsünde gösterdiğim yerden açabilirsinizanladım hocam vıada lıghtning kısmının bulamadım
buldum şimdi hocam çok sağolun klavye mükemmel ya sesi kalitesiEkran görüntüsünde gösterdiğim yerden açabilirsinizAlıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim inceleceyecğim hoşuma giderse hemen bir sipariş gececeğim.Beyaz bi bu var.![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
hangi switchi aldınızbuldum şimdi hocam çok sağolun klavye mükemmel ya sesi kalitesi
içinde gelen switch hocam akko creamy purple pro ben normalde linear switch seviyorum bunun tacticle switch olduğunu sonradan öğrendim iade edecektim ama sesi inanılmaz az tactile demeye şahit lazım yumuşacık bir hissiyatı var önceden klavye kullanıyor muşum apex 9 tkl kullanıyordumhangi switchi aldınız
Hocam ben bu monsgeekin silver kasasını Türkiyede bulamayacağım gibi full alu olup silver kasa olan klavye var mı bildiğiniz Türkiyede satışta olan ?![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Yapıştırın başka bulamazsınız
8000mah olan da aynı fiyat v5 olan.
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
Ekran görüntüsünde gösterdiğim yerden açabilirsinizAlıntıyı görüntüle