AlpKaratekeli7
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
valla bende bilemedim şimdiHayır, modemin yanındayken interneti gayet iyi veriyor.
valla bende bilemedim şimdiHayır, modemin yanındayken interneti gayet iyi veriyor.
(F)iyat (p)erformans ürünüf/p nedir? Modeli falan mı?
fiyatına göre performanslı ürünlere denir f/p diye kardeşimf/p nedir? Modeli falan mı?
bence alıcı kullan bizim modem de salonda arasında 3 oda var ben de alıcı kullanıyorum hiç bir internet sorunu yaşamadımArkadaşlar öncelikle merhaba,
Ben modemin yanından ayrılıp öbür odaya gittiğimde hız problemi yaşıyorum bunun için adını unuttum böyle gerçek modemden alıyor internet almayan yerlere modem gibi interneti çokluyor onu mu önerirsiniz yoksa başka bir şey mi?
Peki bunun için bir kablo falan gerekiyor mu? yoksa fişe takınca çalışıyor mu?Wifi güçlendirici deneyebilirsin. Modemden uzaklaşınca normalde hız düşmez. Sinyal düştüğü için sana öyle gelir. Uzak ve yakın olmanın tek problemi sinyal ile ilgilidir. Wifi güçlendirici ile oldukça geniş çaplı bir merkeze sinyali dağıtabilirsin. Onun haricinde ben zaten çok uzaklaşmıyorum yine de randımansız diyorsanız modeminizi değiştirin ve yeni bir modem alın derim. DipNot: Modem alacaksanız asla ve asla herhangi bir telekomunikasyon firmasının bayiliğinden almayın. Mümkün mertebede kurumsal elektronik şirketlerinden alın.
fiyatına göre performanslı ürünlere denir f/p diye kardeşim![]()
Tp link modemler aslında F/p modemleri denilebilir. O yüzden Türk telekom ayda 50bin tane bastırtıyorAynı hız sorununu yeni eve geçtiğimden beri bende yaşıyorum.Türk Telekom'un Tp-Link modemi.Önceden elektrik kablolarıyla geldiği için dışarıdan alıyorduk.Şimdi merkezi sistem ve oldukça kötü.Hız 24mps'ten 10mps'e kadar düştü.