Çözüldü✓ Biostar B650MP-E Pro Alınır Mı ?

Sağolun hocam. Sizce dediğim kart iknci elden alınır mı yoksa sizin attığınız mı daha mantıklı ?
Benim attığım çok daha mantıklı 15 faz 9950x ile takıp zorluyorlar vrm ler 55-60 derece görüyor max.

yeni koymuşlar satışa :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BU da incelemesi.

Merhabalar AM5 sistem kurmayı düşünüyorum ikinci elde temiz bir Biostar b650 mpe buldum işlemci olarak ise 9700x düşünüyorum 9700x ile sorunsuz çalışır mı ? Ona göre anakartı alacağım.
Kartta herhangi bir fiziki sıkıntı yoksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hocam, tam bir f/p kartı ben sıfırını 3700'e almıştım kasım ayında tabii fiyatlar arttı ve şu an piyasa da sıfırı yok ama uygun fiyata bulmuşsunuz bence alın. BİOS'a ise zamanla alışıyorsunuz.

yeni koymuşlar satışa :D

BU da incelemesi.
Sağolun hocam bir de fikir danışıcam sistemi yazın toplamak istiyorum ama elimde şu an da anakartı alabilcek param var sizce yaza kadar beklemeli miyim (yaza kadar zam da yiyebilir) yoksa şu an da almak mı mantıklı ?

Sağolun hocam bir de fikir danışıcam sistemi yazın toplamak istiyorum ama elimde şu an da anakartı alabilcek param var sizce yaza kadar beklemeli miyim (yaza kadar zam da yiyebilir) yoksa şu an da almak mı mantıklı ?
Sadece bu anakartı alacak kadar para var ise altın ya da dolar al bekle yazın dizersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,409
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri