Öneri Stardew Walley ile ilgili...

beyler bayanlar sohbetiniz bol olsun demek isterdim ama diyemiyorum sanki en yakın arkadaşınla bir plan yapmışsın ama üçüncü kişi girer ve en yakın arkadaşın onunla daha iyi vakit geçirir gibi hissettim şu an

Oyunun en korkunç yanı optimizasyonu. Ben böyle kötü optimizasyonu sahip oyun oynamadım
Kafayı yersin ama beni delirten o değildi, hadi eyw her şey kötü optimizasyonla çıkıyor da baygınlık geçirtti bit artık diye yalvardım

beyler bayanlar sohbetiniz bol olsun demek isterdim ama diyemiyorum sanki en yakın arkadaşınla bir plan yapmışsın ama üçüncü kişi girer ve en yakın arkadaşın onunla daha iyi vakit geçirir gibi hissettim şu an
Ncsmxjsmxnsmcnsm senin konunu biraz sohbete çevirmiş olabiliriz valla kusura bakma <3

kanka sen de gel toplu dc mc bir yere geçelim yoksa forumdan kovacaklar bizi

bu kadar sardıysa arkadaş grubu kurabilirsiniz sizin içinde iyi olur konuya bakmak isteyenler içinde iyi olur

Eski versiyonunun fan yapımı derlenip toparlanmış halini bir gün indirip oynayacağım. 5 6 saatlik kısa oyunmuş zaten remakeine göre baya kısa
olması gereken o zaten 6 saatlik oyunu 14 saat yapıyorlar 60 doların hakkını versin diye ***** bir düşünceden

Senin konuyu işgal ettik şuan sürekli bildirim geliyor mesajları karıştırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,572
Üyeler
189,631
Son üye
mpoyrazz99s
Geri