MSI defteri benim için kapanmıştır..!

Bu monitör için tabi ki hepsiburada daha mantıklı ama çoğu monitörde küçük farklar var bu bahsettiğim durumu onarl için söyledim.Ben mesela asus tuf monitörü piyasa fiyatından 100 lira daha pahalıya almıştım.Bir de anlamadığım vatan yetkilisi size niye böyle bir bilgi veriyor? Görevi ürün satmak değil mi alıcıyı vazgecirsin
adam olması gerekeni yapmış mağazadan aldığın zaman iade kabul etmiyorlar. servise gönderecekte vs vs . sıfır bir ürünü neden servise göndereyimki.

Bu monitör için tabi ki hepsiburada daha mantıklı ama çoğu monitörde küçük farklar var bu bahsettiğim durumu onarl için söyledim.Ben mesela asus tuf monitörü piyasa fiyatından 100 lira daha pahalıya almıştım.Bir de anlamadığım vatan yetkilisi size niye böyle bir bilgi veriyor? Görevi ürün satmak değil mi alıcıyı vazgecirsin
Adamlar iade politikaları hakkında bilgi veriyor işte. Burada kontrol ederiz size veririz diyorlar ve yaptıkları kontrol odasına sizi almıyorlar yani nasıl kontrol ediliyor ve nasıl güvenebilirsin ki. Eve gittiğinde ya da 1 hafta sonra bi sorun olduğunda ürünle birlikte tıpış tıpış Vatanın yolunu tutuyorsunuz elinizde fatura da var ve Vatan o ürünü sizden alıp direk firmaya rapor için yolluyor ya da size şunu diyorlar ''Eğer sürecin hızlı olmasını istiyorsanız direk siz gidip firmaya elden verin' diyorlar. Bizzat 2 üründe bunu yaşadım ve Vatan beni hem modem için Zyxel firmasına götürttü hem de kettle su ısıtıcısı için Philips firmasına götürttü süreç seri olsun diye ve bu firmalar İstanbul'un en ücra köşelerinde idi ve yaya gitmiştim otobüslerde sürünerek. O yüzden öyle mağazadan görerek alırım muhabbeti tamamen yanlış bilinen bir durum.

Sıkışmış piksel ne oluyor tam olarak? Benim monitörümde de normalde gözükmeyen sadece siyah ekranda gözüken pikseller var. Ölü piksel testinde falan gözükmüyor ama
Sıkışık pikseller sadece bağzi renkleri verebiliyor ya da tek bir renk veriyor tüm renklerde. Orda siyah bir nokta değilde normalde olmaması gereken bir renk oluyor. Ölü piksel kadar göze batmaz ama özellikle karanlık veya siyah anlarda ben burdayim diye bağırır.

Para varsa bunu alıp geç, uğraşma.

Hocam bunu alıp laptopa bağlasam gecikme vb. durumlar olur mu en kaliteli kabloları kullanabilirim.

Hocam bunu alıp laptopa bağlasam gecikme vb. durumlar olur mu en kaliteli kabloları kullanabilirim.
Sanmıyorum, monitörün değerini alman lazım normalde ama Laptop model/Ekran kartı vs ile de spesifik bir araştırma yapmanı öneririm yine de.
Az paralar değil çünkü, sonradan mağduriyet yaşama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,535
Üyeler
174,389
Son üye
sansarsalvokafiyesi
Geri