Yüksek ses kalitesine sahip kulaklık arıyorum

Kral o fiyatı verirsin tm da q35 ten farklı olmaz. Ücretsiz Platformların ses kalitesi hemen hemen aynı. Xm5 çok iyi onu alabilirsim. Hemde şık.

aga merakımdan soruyorum nesi bu kadar iyi? Özelliklerini anlatır mısın bana ağzım sulansın biraz :D
Hocam şimdi bizim normalde kullandığımız kulaklıkların arkası kapalı ya o yüzden ses nasıl desem doğal gibi gelmiyor ama bunlarda konserdeymişsin gibi geliyormuş o yüzden almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral o fiyatı verirsin tm da q35 ten farklı olmaz. Ücretsiz Platformların ses kalitesi hemen hemen aynı. Xm5 çok iyi onu alabilirsim. Hemde şık.
Aralarında oldukça büyük fark oluyormuş ama ses kalitesi bakımından yani ben günde en az 7-10 saat şarkı dinliyorum arada ki farkı kesin hissederim

bütçelere bak la şaka gibi

Çok güzel bir kulaklıktır.
Ses kalitesini falan boşver ne kadar çrikin bi kulaklıkmış. Senin dikkat etmen gereken tek şey ses kalitesi değil. Ergonomisi. Yalıtımı ve bataryası da önemli.

bütçelere bak la şaka gibi
Millet bu paranın yarısına monitör dahil sistem almaya calisiyor.

Xm5 al knk bu kadar bayılma

Ses kalitesini falan boşver ne kadar çrikin bi kulaklıkmış. Senin dikkat etmen gereken tek şey ses kalitesi değil. Ergonomisi. Yalıtımı ve bataryası da önemli.
Yalıtımı önemli değil pek dediğim gibi ses kalitesi önemli benim için ayrıca 2. elde satılıyor bunlar belki 2. el alabilirim kulak pedleri çıkarılıp değiştirilebiliyormuş

Yalıtımı önemli değil pek dediğim gibi ses kalitesi önemli benim için ayrıca 2. elde satılıyor bunlar belki 2. el alabilirim kulak pedleri çıkarılıp değiştirilebiliyormuş
Knk boşver bunu buney a. Bunu stüdyocular vs. Kullanıyor. Alma bunu.

Hocam 5K kulaklıktan yanına bir sıfır eklemişsiniz. Yanlış yazdınız sandım ilk:) Bu kulaklıkla müzik dinlemeyi istiyorsunuz. Bazı arkadaşlar bunu eleştirmiş fakat bu da bir hobi ve insan alma gereği duyuyor. Nasıl bazı insanlar sadece oyun için 250-300K harcayıp PC alıyorsa. Buda onun gibi işte.

Hocam 5K kulaklıktan yanına bir sıfır eklemişsiniz. Yanlış yazdınız sandım ilk:) Bu kulaklıkla müzik dinlemeyi istiyorsunuz. Bazı arkadaşlar bunu eleştirmiş fakat bu da bir hobi ve insan alma gereği duyuyor. Nasıl bazı insanlar sadece oyun için 250-300K harcayıp PC alıyorsa. Buda onun gibi işte.
Bahsettiğim şey müziğin orjinal mp3 dosyasını dinlemeyeceksen aradaki farka deymeyecek.

Yaklaşımın bir nevi doğru ama arkadaşlar eleştirmemiş eleştiriye girmiyor bunlar😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,731
Üyeler
186,670
Son üye
örümböcek
Geri