Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
2.monitörde oyun oynanmayacaksa 60hz 5ms bir monitör yeterli ki 2.monitörde oyunu tavsiye etmemBeyler kupon ile 2500e geliyor 2.monitör olarak almayı düşünüyorum fiyat mantıklı mı?![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
tavsiye edebileceğin bir monitör var mı uygun yollu bir şey bulamadım2.monitörde oyun oynanmayacaksa 60hz 5ms bir monitör yeterli ki 2.monitörde oyunu tavsiye etmem
Basitten bir hdmı monitör alabilirsin yada eşten dostan vs ihtiyacı olmayan varsa sorarsın alırsın 1080p olması yeterli zatentavsiye edebileceğin bir monitör var mı uygun yollu bir şey bulamadım
knk yok işte min 2kdan başlıyor 500 fazla verip 24 inch almak mantıklı değil miBasitten bir hdmı monitör alabilirsin yada eşten dostan vs ihtiyacı olmayan varsa sorarsın alırsın 1080p olması yeterli zaten
500 fark varsa 24inç al karar senin ustaknk yok işte min 2kdan başlıyor 500 fazla verip 24 inch almak mantıklı değil mi