Elden Ring warrior için en iyi silah

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
424
arkadaşlar savaşçı için en iyi silah ne oynayabilirim ağır silahlar sevmiyorum claymore çift pençe kullanıyorum ve mağarada bir boss kestikten sonra katana verdi oyun o silah kullanılır mı özellik gereksinimleri olarak karşılamıyor verdiğim niteliklere uygun değil silah o yüzden kullanamıyorum katanayı istediği niteliği tamamlayıp katanamı kullanmam mantıklı iyi olur

Katana oynaması baya zevkli katanaya odaklan bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de çift silah kullanacaksan aynı tür olmasına dikkat et claymore ve çift pençe farklı tür silahlar

Son düzenleme:
Katana oynaması baya zevkli katanaya odaklan bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de çift silah kullanacaksan aynı tür olmasına dikkat et claymore ve çift pençe farklı tür silahlar
katana da gerekli nitelikleri eksik oynarsam ne kadar gücü düşüyor silahın zeka eksik sadece katana için zaten pençe ve claymore ayrı kullanıyorum ama pençenin hasarı az olduğu için bosslarda iş yapmıyor

Son düzenleme:
katana da gerekli nitelikleri eksik oynarsam ne kadar gücü düşüyor silahın zeka eksik sadece katana için
Moonlight katanayı diyorsun galiba. Moonlight katana güzel silah ama büyücüler için daha ideal. Gerekli nitelikleri yapmazsan silahın özel ash of war ını kullanamazsın. Moonlightı ben oyunun yarısına kadar kullandım full int ve dex basmıştım sonra rivers of bloodı alınca statları sıfırlayıp dex str arcane odaklı gittim

Geri