Darboğaz alıyorum sizce neden

wertcnn

80+
Reaksiyon skoru
1
selam AMD RYZEN 7 9700x işlemci NVIDIA ASUS RTX 4070 SUPER ekran kartım var ve çok darboğaz yiyorum sistem hiçbir şeye yanıt vermiyor ve turuncu firmadan onların desteğiyle topladım sizce parçalar uyumsuz olduğu için mi darboğaz alıyorum yoksa başka bir sorun mu var işlemciyi değiştirmeden bu işin içinden çıkabilir miyim 1920/1080 çözünürlükteyim teşekkürler

selam AMD RYZEN 7 9700x işlemci NVIDIA ASUS RTX 4070 SUPER ekran kartım var ve çok darboğaz yiyorum sistem hiçbir şeye yanıt vermiyor ve turuncu firmadan onların desteğiyle topladım sizce parçalar uyumsuz olduğu için mi darboğaz alıyorum yoksa başka bir sorun mu var işlemciyi değiştirmeden bu işin içinden çıkabilir miyim 1920/1080 çözünürlükteyim teşekkürler
Hocam parçalar iyi ama başka sorun var büyük ihtimalle

1920/1080 o sisteme düşük kalıyor, oradan bir darboğaz yersin, ciddi fazla bir sorun varsa, başka bir sıkıntı vardır.

Sisteminiz darboğaz yapmaz.
Yediğiniz drop birçok şeyler ilgili olabilir.

Driver
Ramler
Soğutucunuz yok ısı kaynaklı darboğaz
Güç kaynağının yetersizliği gibi gibi

Sisteminizin parçalarını detaylı olarak belirtirseniz ona göre bir yöntem belirleyelim.

Driver
Ramler

Sisteminizin parçalarını detaylı olarak belirtirseniz ona göre bir yöntem belirleyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver
Ramler

Sisteminizin parçalarını detaylı olarak belirtirseniz ona göre bir yöntem belirleyelim.
işlemci: AMD RYZEN 7 9700 X
ekran kartı: ASUS RTX 4070 SUPER
anakart: ASUS PRİME X870-P
ram: VENGEANCE 32GB (16X2)
ssd: KİNGSTON NV3 1TB 6000MB/s M2 SSD (X2 TOPLAM 2 TB)
soğutma: COOLER MASTER 360L CORE ARGB SIVI SOĞURMA
monitör: gamebooster 360HZ
CORSAIR HS80 KABLOSUZ(YAZILIM YAPTIM)
LOGİTECH KLAVYE mouse (YAZILIM YAPTIM)
VE EN ÇOK KLAVYE MOUSE G HUB YAZILIMINI YAPTIKTAN SONRA KLAVYE VE mouse BİR ANDA GİTMEYE BAŞLADI ACABA BUNDAN KAYNAKLI OLABİLİR Mİ

1920/1080 o sisteme düşük kalıyor, oradan bir darboğaz yersin, ciddi fazla bir sorun varsa, başka bir sıkıntı vardır.
SİZCE KAÇ YAPMALIYIM ,

Son düzenleme:

işlemci: AMD RYZEN 7 9700 X
ekran kartı: ASUS RTX 4070 SUPER
anakart: ASUS PRİME X870-P
ram: VENGEANCE 32GB (16X2)
ssd: KİNGSTON NV3 1TB 6000MB/s M2 SSD (X2 TOPLAM 2 TB)
soğutma: COOLER MASTER 360L CORE ARGB SIVI SOĞURMA
monitör: gamebooster 360HZ
CORSAIR HS80 KABLOSUZ(YAZILIM YAPTIM)
LOGİTECH KLAVYE mouse (YAZILIM YAPTIM)
VE EN ÇOK KLAVYE MOUSE G HUB YAZILIMINI YAPTIKTAN SONRA KLAVYE VE mouse BİR ANDA GİTMEYE BAŞLADI ACABA BUNDAN KAYNAKLI OLABİLİR Mİ

SİZCE KAÇ YAPMALIYIM ,
2k, hocam bence sizin PC kesinlikle 1080'de tam performans vermez, 2k gerekiyor, AMA tek sebebi bu olmayadabilir, oladabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,837
Üyeler
184,988
Son üye
Furlan57
Geri