Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

Ağa Şubat bitecek sen 22 kasımda thhye verseydin şu an dosya sonuçlanmak üzereydi büyük ihtimal. Thhye başvuru yapmaman büyük hata olmuş.

Hocam seninkini komple değişmesi lazım
hocam bununla ilgili sistemi size gönderiğim belki başka bileşenlerde sorun vardır dedim cevap alamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağa Şubat bitecek sen 22 kasımda thhye verseydin şu an dosya sonuçlanmak üzereydi büyük ihtimal. Thhye başvuru yapmaman büyük hata olmuş.
haklısınız hocam firmayla uzlaşmaya çalıştım bu kadar süre ama keşke ilk günden başvuru yapsaydım

At kanka videoyun, jahrein,elraen, rrane, swagybark gibi büyük, izlenen, tepki koymaktan çekilmeyecek adamlara at, millet görsün yani, sen at 10-15 kişiye, derdini de yaz, rezil et.

Burada asıl önemli olan, rezil et adamları, böylelerinden nefret ederim, ssleri ile karala adamları.
yapıcam hocam ama umursamaz gibime geliyolar

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
hocam bununla ilgili sistemi size gönderiğim belki başka bileşenlerde sorun vardır dedim cevap alamadım

haklısınız hocam firmayla uzlaşmaya çalıştım bu kadar süre ama keşke ilk günden başvuru yapsaydım

Umursanır, sen derdini anlat, peşine düş, yardım edin mağdurum de, çözerler.

Kanka, o yöneticinin seni engellemesi büyük olay, sağlam rezil et , ben olsam direkt peşine düşerim olayın, intikam almak aşırı zevkli bir şey. Karala markayı, benden sana söylemesi.
yapıcam hocam ama yayıncılardan pek destek olucağını sanmıyorum xde gündeme getirmeye çabalasam daha iyi olmazmı

yapıcam hocam ama yayıncılardan pek destek olucağını sanmıyorum xde gündeme getirmeye çabalasam daha iyi olmazmı
Olmaz, getiremez son, yayıncılara BAGIŞ AT, direkt önlerine düşsün, öğlen veya akşamüzeri yap, kesin sonuç alırsın , 50 TL bağış at , derdini uzun uzun yaz, özellikle blok attıklarını da yaz.

Bu konuyu ilk açtığınızda da görmüştüm hala aynısını düşünüyorum zaman kaybetmeden thh ye gitmenizi öneririm.

izmirdeyim hocam bende yanlarına kalmasını istemiyorum ama işlerim bilgisayar üzerinden olduğu için satmayıda düşünüyorum ama satsam yarı fiyatına gider diye korkuyorum
knk izmirde nerdesin ben bakayım bir şu sisteme ekran kartını falan takalım benim kasaya nerde problem başka yerdemi

bu arada şikayet vara yaz bende bozuk işlemci vardı thh bile red verdi saçma sapan sonra şikayet vara yazdım adamlar iade aldılar 1 sene 8 ay sene sonra ürünü

jahreine at bağışı o adam bakabiliyor

knk izmirde nerdesin ben bakayım bir şu sisteme ekran kartını falan takalım benim kasaya nerde problem başka yerdemi

bu arada şikayet vara yaz bende bozuk işlemci vardı thh bile red verdi saçma sapan sonra şikayet vara yazdım adamlar iade aldılar 1 sene 8 ay sene sonra ürünü

jahreine at bağışı o adam bakabiliyor
hocam şikayet vara yazdım thhye başvurucam diye sizinle sorunu çözemezsem diye thhye başvurabilirsiniz avukatlarım sizinle ilgilenicek yanıtını aldım bağış atma olayından önce bütün sorunlarımı anlattığım tweet paylaşıcam onun altına etiketlicem olmazsa bağış atarım çiğlideyim dediğin gibi inceleme yapması için firmaya yazdım cevap alamadım

hocam şikayet vara yazdım thhye başvurucam diye sizinle sorunu çözemezsem diye thhye başvurabilirsiniz avukatlarım sizinle ilgilenicek yanıtını aldım bağış atma olayından önce bütün sorunlarımı anlattığım tweet paylaşıcam onun altına etiketlicem olmazsa bağış atarım çiğlideyim dediğin gibi inceleme yapması için firmaya yazdım cevap alamadım
çiğli uzak bana valla. cevaba bak :D mağdur edildim vs anlat şikayet varda 1 yıldız at kimse tercih etmesin bunları

muhtemelen sistemde başka parçada arıza var oda ekran kartını bozuyor olabilir

çiğli uzak bana valla. cevaba bak :D mağdur edildim vs anlat şikayet varda 1 yıldız at kimse tercih etmesin bunları

muhtemelen sistemde başka parçada arıza var oda ekran kartını bozuyor olabilir
hocam şikayetvara baya yazdımda etkisi olmadı

Bu olayı duymam iyi oldu. Gencergaming hep merak ettiğim bir yerdi ama bu durumlar kabul edilir değil. Gerekirse alışveriş dahi yapmam

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Geri