Şansızlık?

Arkadaşlar kendim de bir şey fark ettim. Kendi hayatımda yapacağıma karar verdiğim veya gerçekleşecek bir şeyi başka insanlarla paylaşınca %95 ihtimalle gerçekleşmiyor, bu şansızlıkmıdır yoksa nazarmıdır?
şansızlık göbek adım arkadaşıma pc toplayacam fortnite oynarız dedim babam vazgeçti
şimdi burada millete pc öneriyoz :D

Şans ve nazara inanmanızı tavsiye etmem. Bir işin olup olmayacağı size bağlıdır.
Şimdi çekilişe bizim etkimiz yok demeyin benim dediğim şey arasında fark var.

Arkadaşlar kendim de bir şey fark ettim. Kendi hayatımda yapacağıma karar verdiğim veya gerçekleşecek bir şeyi başka insanlarla paylaşınca %95 ihtimalle gerçekleşmiyor, bu şansızlıkmıdır yoksa nazarmıdır?
Ooo Türksün yani. O herkeste var kral.

Bende domino taşı gibi şanssızlık var. Bir tanesi bitiyor öbürü başlıyor. Sanırım bir gün bütün şansımı harcadım. Ama yine de şükrediyorum.

Ben murphy kanunu diyorum. O yüzden kimseye yapacağın şeyi söyleme.

Bir şeyin olma ihtimali var ise o şey olur.
Yani o şey olmadıysa imkansızdır. Ya da bu cümleyi böyle anladığım için ben biraz sıkıntıdayımdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,845
Üyeler
188,001
Son üye
Theps
Geri