Şansızlık?

Güzel şeyleri paylaşmadıkça ne anlamı var ki. :(
İşin bittikten sonra paylaşıcaksın örnek veriyorum yarın araba alacağım demeyeceksin yarın arabayı alacaksın arkadaşına gel bi tur atalım araba aldım diyeceksin.

Arkadaşlar kendim de bir şey fark ettim. Kendi hayatımda yapacağıma karar verdiğim veya gerçekleşecek bir şeyi başka insanlarla paylaşınca %95 ihtimalle gerçekleşmiyor, bu şansızlıkmıdır yoksa nazarmıdır?
Bende de aynısı oluyor.Bu olayın adını Changing Steiner koydum:D:D Bir şeyin olmasını hayal ettiğin zaman çoğu zaman o şey gerçekleşmiyor o yüzden düşünme o şeyi.Ben bazen denedim bunu ve işe yaradı.İçinde kalsın ve o şeyi aklına getirmemeye çalış.

Valla Hayatın hangi yönden vuracağı hiç belli olmaz sen şansızım diye üzülme bence xD

Bende de aynısı oluyor.Bu olayın adını Changing Steiner koydum:D:D Bir şeyin olmasını hayal ettiğin zaman çoğu zaman o şey gerçekleşmiyor o yüzden düşünme o şeyi.Ben bazen denedim bunu ve işe yaradı.İçinde kalsın ve o şeyi aklına getirmemeye çalış.
Yemin ederim bende aklıma getirmemeye çalışıyorum fakat hayal etmesi çok güzel bazen kendimi tutamıyorum. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,881
Üyeler
188,006
Son üye
brkbeko
Geri