Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Tavsiyen ne peki hocam
Benim logitech ile ağzım yanı bir kere ve araştırınca gördüm ki çok fazla böyle insan var. Şuan Razer Braccuda X kullanıyorum ama onu da önermem çünkü kulaklığı aldıktan sonra tam verimli kullanmak için 10 dolar bir ödeme yapıp THX uygulamasını alman gerekli. O yüzden bunlardan uzak dur güzel bir araştırma yap kafana yatanı al hocam. Şunu al diye net bir marka model söylersem yalan söylemiş olurum

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Hocam selamlar 60-70k ya 4070ti veya ti süperli toplama veya hazır sistem bakıyorum bütçede biraz daha esnek olabilirim yardımcı olabilir misin? Hazır sistem önerilerin varsa paylaşırsan sevinirim taksitle ödemeye daha sıcak bakıyorum. Teşekkürler şimdiden, iyi forumlar 🙌

2K Monitörüm var, ekransız bütçe 60k, kullanım amacı oyun ve yayın
Hocam selamlar 60-70k ya 4070ti veya ti süperli toplama veya hazır sistem bakıyorum bütçede biraz daha esnek olabilirim yardımcı olabilir misin? Hazır sistem önerilerin varsa paylaşırsan sevinirim taksitle ödemeye daha sıcak bakıyorum. Teşekkürler şimdiden, iyi forumlar 🙌
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçe maks 45 bin sadece kasa toplama için.Monitör falan dahil değil.Oyun amaçlı kullanacağım.
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

Son düzenleme:
35000 e ne çıkar sence? Tam sınır bütçe orta üst seviye sistem dizersin.

50k monitör dahil (ikinci elde olur).

Merhaba Fps ağırlıklı oyunlar oynayacağım bütçem 30k. Iskemci amd olsa iyi olur. Ekran kartı nvdia şart değil amd radeon olabilir.

Hocam selamlar,
45-50k arası nvidia tercihen bir sistem onerebilir misin?
Oyun için kullanılacak.
Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

Geri