Yunus
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,892
@yunuseaslanHocam instagram hesabiniz varsa ekleyebilir miyim sizi? Bende oyun gelistiriyorum bazi seslerde zorlaniyorum da.
@yunuseaslanHocam instagram hesabiniz varsa ekleyebilir miyim sizi? Bende oyun gelistiriyorum bazi seslerde zorlaniyorum da.
Kolay gelsin hocam oyun güzel gözüküyor. Çıktığında haber vermeyi unutmayınHerkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
kendim öğrendim hocamMerhaba , üniversite bölümünü sormamda sakınca yoksa nedir acaba ? Yoksa kendi kendine mi öğrendin ? Web tasarımıyla ilgileniyorum ama oyun sektöründe de bir şeyler yapmak istiyorum açıkçası.
N.O.V.A Legacy oynamışlığım var ama ondan esinlenmedim, favori oyunum Half-Life serisi, birkaç esinlenme aldım bu oyundan, özellikle Half-Life 2'de bulunan objeleri ele alma, etkileşim kurma sistemini Depth of Space oyununa da entegre ettim, yakın bir zamanda kısa bir oynanış videosunu atacağım o zaman daha iyi görebilirsinizN.O.V.A Legacy oyunundanmı esinlendin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hangi eksn kartıyla yapıyorsun oyunu
kendim öğrendim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
N.O.V.A Legacy oynamışlığım var ama ondan esinlenmedim, favori oyunum Half-Life serisi, birkaç esinlenme aldım bu oyundan, özellikle Half-Life 2'de bulunan objeleri ele alma, etkileşim kurma sistemini Depth of Space oyununa da entegre ettim, yakın bir zamanda kısa bir oynanış videosunu atacağım o zaman daha iyi görebilirsiniz
ilk dönemlerde YouTube ile öğrendim arayüzü, tabi ChatGPT kullanmak da yardımcı oluyor, ama tabi size kalmış, ister video ile izleyerek öğrenebilirsiniz, ister ChatGPT tarafından yazılanları okuyarak öğrenebilirsinizKonuyu çok baltalamak istemem son bir soru daha Udemy mi yoksa youtube gibi platformlardan mı acaba ?
Hocam ekran kartınıda sormuştumilk dönemlerde YouTube ile öğrendim arayüzü, tabi ChatGPT kullanmak da yardımcı oluyor, ama tabi size kalmış, ister video ile izleyerek öğrenebilirsiniz, ister ChatGPT tarafından yazılanları okuyarak öğrenebilirsiniz
kusura bakmayın hocam görmemişim, ekran kartım çok yüksek bir model olduğunu pek sanmıyorum NVIDIA GeForce 720M, laptop kullanıyorum, ama yakın bir tarihte başka bir laptop alacağım çünkü artık mevcut laptobum bir müddet sonra artık projeyi kaldıramayabiliyor, şu anda elimde olan imkanlar bunlarHocam ekran kartınıda sormuştum
Kolaylıklar dilerimkusura bakmayın hocam görmemişim, ekran kartım çok yüksek bir model olduğunu pek sanmıyorum NVIDIA GeForce 720M, laptop kullanıyorum, ama yakın bir tarihte başka bir laptop alacağım çünkü artık mevcut laptobum bir müddet sonra artık projeyi kaldıramayabiliyor, şu anda elimde olan imkanlar bunlar