Neler Yeni

Oyun Projem - Depth of Space

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,755
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Gökay
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Kolay gelsin hocam oyun güzel gözüküyor. Çıktığında haber vermeyi unutmayın😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Steam'de demosu olsaydı denemek isterdim. Koridorlar Alien Isolation'ı andırıyor.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Sezer Aktaşlı
Merhaba , üniversite bölümünü sormamda sakınca yoksa nedir acaba ? Yoksa kendi kendine mi öğrendin ? Web tasarımıyla ilgileniyorum ama oyun sektöründe de bir şeyler yapmak istiyorum açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Oğuzhan
N.O.V.A Legacy oyunundanmı esinlendin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hangi eksn kartıyla yapıyorsun oyunu

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yahya
Merhaba , üniversite bölümünü sormamda sakınca yoksa nedir acaba ? Yoksa kendi kendine mi öğrendin ? Web tasarımıyla ilgileniyorum ama oyun sektöründe de bir şeyler yapmak istiyorum açıkçası.
kendim öğrendim hocam

N.O.V.A Legacy oyunundanmı esinlendin

Hocam hangi eksn kartıyla yapıyorsun oyunu
N.O.V.A Legacy oynamışlığım var ama ondan esinlenmedim, favori oyunum Half-Life serisi, birkaç esinlenme aldım bu oyundan, özellikle Half-Life 2'de bulunan objeleri ele alma, etkileşim kurma sistemini Depth of Space oyununa da entegre ettim, yakın bir zamanda kısa bir oynanış videosunu atacağım o zaman daha iyi görebilirsiniz

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Sezer Aktaşlı
kendim öğrendim hocam

N.O.V.A Legacy oynamışlığım var ama ondan esinlenmedim, favori oyunum Half-Life serisi, birkaç esinlenme aldım bu oyundan, özellikle Half-Life 2'de bulunan objeleri ele alma, etkileşim kurma sistemini Depth of Space oyununa da entegre ettim, yakın bir zamanda kısa bir oynanış videosunu atacağım o zaman daha iyi görebilirsiniz

Konuyu çok baltalamak istemem son bir soru daha Udemy mi yoksa youtube gibi platformlardan mı acaba ?

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yahya
Konuyu çok baltalamak istemem son bir soru daha Udemy mi yoksa youtube gibi platformlardan mı acaba ?
ilk dönemlerde YouTube ile öğrendim arayüzü, tabi ChatGPT kullanmak da yardımcı oluyor, ama tabi size kalmış, ister video ile izleyerek öğrenebilirsiniz, ister ChatGPT tarafından yazılanları okuyarak öğrenebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Oğuzhan
ilk dönemlerde YouTube ile öğrendim arayüzü, tabi ChatGPT kullanmak da yardımcı oluyor, ama tabi size kalmış, ister video ile izleyerek öğrenebilirsiniz, ister ChatGPT tarafından yazılanları okuyarak öğrenebilirsiniz
Hocam ekran kartınıda sormuştum

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yahya
Hocam ekran kartınıda sormuştum
kusura bakmayın hocam görmemişim, ekran kartım çok yüksek bir model olduğunu pek sanmıyorum NVIDIA GeForce 720M, laptop kullanıyorum, ama yakın bir tarihte başka bir laptop alacağım çünkü artık mevcut laptobum bir müddet sonra artık projeyi kaldıramayabiliyor, şu anda elimde olan imkanlar bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Oğuzhan
kusura bakmayın hocam görmemişim, ekran kartım çok yüksek bir model olduğunu pek sanmıyorum NVIDIA GeForce 720M, laptop kullanıyorum, ama yakın bir tarihte başka bir laptop alacağım çünkü artık mevcut laptobum bir müddet sonra artık projeyi kaldıramayabiliyor, şu anda elimde olan imkanlar bunlar
Kolaylıklar dilerim

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Hocam Projenizde Başarılar Bir Kaç sorum Olacak Belki de Cevaplamışsınızdır Hocam Hangi Dilde Yaptınız Oyunu Oyun Globalde Olacakmı Ayrıca Ücretlimi Olacak Oyun Şimdiden Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,542
Üyeler
168,646
Son üye
rawestbaba3169
Top Bottom