ÜzgünPanda
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Asrock un b850 rs i nasıl sizce ?Asrock her özellikte üstün 500tl için sen alabilirsin eski nesil msi kartı. Tr de msi heryere sponsor olduğu için fiyatları yüksek.
Asrock un b850 rs i nasıl sizce ?Asrock her özellikte üstün 500tl için sen alabilirsin eski nesil msi kartı. Tr de msi heryere sponsor olduğu için fiyatları yüksek.
cl26 6000 mhz ram aldım uyumlu olur umarım yanarımYasadim hocam .Bilgisayarı yeniden baslattigim zaman bir turlu boot etmiyordu. Acilista kalip. Defoult degerlere donuyordu. Cold startda boyle bir sorun yoktu. Ramlerim de sitesinin belirttigi ram listesinde olmasina ragmen hep ram hatasi veriyordu.. zaman zaman mavi ekranda bunlara ilave bonusuydu.sans isi tabi. Belki bende ki kart problemliydi bilemiyorum.
b850 anakartlar bence yeterli kullanıcı için x870 felan gereksiz. Bana mesela 3 4 5 tane m2 slotu lazım değil. 5g etnernet portu lazım değil. Veya 3 4 tane typ c girişi. Veya fazla fazla usb girişiAsrock un b850 rs i nasıl sizce ?
Bana yardımcı olurmusun bir konu açtım anakart seçemiyorum girdaba girdim adeta çok karışık bu anakart işicl26 6000 mhz ram aldım uyumlu olur umarım yanarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
b850 anakartlar bence yeterli kullanıcı için x870 felan gereksiz. Bana mesela 3 4 5 tane m2 slotu lazım değil. 5g etnernet portu lazım değil. Veya 3 4 tane typ c girişi. Veya fazla fazla usb girişifiyatlar yakınsa geçilir ama gereksiz o aradaki fark ile farklı güncellemeler yapmak daha mantıklı gibi.
Şöyle diyim benim şuanki ramler xmp ramlerin sogutucuları koptu mecbur iade ediyorum. Eski b650 gaming plus anakartımda ramleri zorla okuyordu sistem açılması geçikiyordu felan. B850-f e taktım aynı ramleri bios ekranını bile göremiyorum çat diye windows geliyor. Expo ramler ile daha uyumlu olur umarım ha anakart listesinde yok zaten ramler yeni cıktı sanırım.Cl32 de yasadim. Sendeki cok daha iyi ramler. Umarim sorun olmaz. Manuel expo hersey denedim. Saatlerce yabanci forumlardan degerler alip girdim. Basaramadim.
Ben şahsen asrock yada gigabyte almadım sırf bios unu felan bildiğim için gittim asus aldım veya msi alırım. Bu bana göre bir detay mesela. Ama x870 almadım sebebini de açıkladım b850 anakart oyun için fazlası ile yeterli geldi bana. Gittim o vereceğim paraya ram yükseltiyorum mesela. Sende aynısını yapabilirsin öncelikle sana ne lazım oyun içinmi iş içinmi. Ben alırken görsele önem verdim mesela carbon wifi indirime girse onu alacaktım ama bütçemi aştı alamadımBana yardımcı olurmusun bir konu açtım anakart seçemiyorum girdaba girdim adeta çok karışık bu anakart işi
oyyyy tamda alınması gereken parçalarVatan indirimlerine kayıtsız kalmadık ;
Teşekkürler hocam sağolunBen şahsen asrock yada gigabyte almadım sırf bios unu felan bildiğim için gittim asus aldım veya msi alırım. Bu bana göre bir detay mesela. Ama x870 almadım sebebini de açıkladım b850 anakart oyun için fazlası ile yeterli geldi bana. Gittim o vereceğim paraya ram yükseltiyorum mesela. Sende aynısını yapabilirsin öncelikle sana ne lazım oyun içinmi iş içinmi. Ben alırken görsele önem verdim mesela carbon wifi indirime girse onu alacaktım ama bütçemi aştı alamadımasrock kullanan arkadaşım var çokda seviyor hatta gigabyte aorus elit i iade edip asrock alacak fiyatları cidden güzel indirimde. BEnim tavsiyem b850 olanı almanız olacaktır aradaki fiyat farkına farklı eklemelere yapabilirsiniz.
oyyyy tamda alınması gereken parçalarhayırlı olsun
Ben oyun için kullanacağım sistemimi sattım ddr5 topluyorum anakartım ramlerim ve ssd almadım şuan işlemci 7500f gigabyt 7700xt ekran kartı Warzone oynuyorum genelde amd diziyorum günlük kullanıcıyım bana da 2-3-4 ekran kartı soketi yada gidip 2-3 ssd girişi lazım değil sadece yeterli soğutma özelliğini sahip fazı güzel olan bir anakart arıyorum tabii ki işlemcime uygun olanBen şahsen asrock yada gigabyte almadım sırf bios unu felan bildiğim için gittim asus aldım veya msi alırım. Bu bana göre bir detay mesela. Ama x870 almadım sebebini de açıkladım b850 anakart oyun için fazlası ile yeterli geldi bana. Gittim o vereceğim paraya ram yükseltiyorum mesela. Sende aynısını yapabilirsin öncelikle sana ne lazım oyun içinmi iş içinmi. Ben alırken görsele önem verdim mesela carbon wifi indirime girse onu alacaktım ama bütçemi aştı alamadımasrock kullanan arkadaşım var çokda seviyor hatta gigabyte aorus elit i iade edip asrock alacak fiyatları cidden güzel indirimde. BEnim tavsiyem b850 olanı almanız olacaktır aradaki fiyat farkına farklı eklemelere yapabilirsiniz.
oyyyy tamda alınması gereken parçalarhayırlı olsun
Ramleri cl30 veya alti olan neo versiyonlari ile degistirmeni oneririm.Arkadaşlar merhaba Vatan indirimlerinden aşağıdaki gibi bir beyaz sistem yapıyorum. Değiştirmemi önerdiğiniz bir şey var mı
İşlemci 7800 x3d olacak ekran kartı da 5080 onlar ayrı alınacakAlıntıyı görüntüle
Güzel 17 faz 80A anakart vram e sahip alabilirsin hocam. Gayet yeterli olacaktır.Ben oyun için kullanacağım sistemimi sattım ddr5 topluyorum anakartım ramlerim ve ssd almadım şuan işlemci 7500f gigabyt 7700xt ekran kartı Warzone oynuyorum genelde amd diziyorum günlük kullanıcıyım bana da 2-3-4 ekran kartı soketi yada gidip 2-3 ssd girişi lazım değil sadece yeterli soğutma özelliğini sahip fazı güzel olan bir anakart arıyorum tabii ki işlemcime uygun olan
anakart satsam alıcam daGüzel 17 faz 80A anakart vram e sahip alabilirsin hocam. Gayet yeterli olacaktır.