I3 14100f 2500tl alınır mı

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,100
Arkadaşlar elimde i5 9400f işlemci var son zamanlarda oyunlarda olsun internette gezinirken vs. kasma sorunları yaşıyorum işlemci bakıyorum bu işlemciyi alsam Vs performansta bir artış yaşar mıyım anakartı da değiştireceğim

Arkadaşlar elimde i5 9400f işlemci var son zamanlarda oyunlarda olsun internette gezinirken vs. kasma sorunları yaşıyorum işlemci bakıyorum bu işlemciyi alsam Vs performansta bir artış yaşar mıyım anakartı da değiştireceğim

https://www.crtgamestore.com/intel-...irdek-lga1700-tray-islemci?ref=akakce&v=1.3.9 çıkabilirsen bunu al yoksa al performans artışı yaşarsın iyi

performansın artar bu fiyata çok iyi bu arada ikinci elini 2kya satmıştım güzel upgrade olur kutulu fanlı mis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama am4 geçsen daha iyi olur biraz daha para koyup 5600 yaparsın

performansın artar bu fiyata çok iyi bu arada ikinci elini 2kya satmıştım güzel upgrade olur kutulu fanlı mis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama am4 geçsen daha iyi olur biraz daha para koyup 5600 yaparsın
Peki bu işlemciye hangi anakartlar uyumlu hocam bu piyasayı Bayadır takip etmiyorum çünkü

Geri