Sata ssd önerisi 1TB. Veya 960GB.

2200e dramli 1 tb yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bulursanız söyleyin banada lazım

2200e dramli 1 tb yok hocam

bulursanız söyleyin banada lazım
Hmm. Peki ne kadar bütçe ayırmam lazım? Yani çok uçmadan eli yüzü düzgün, üzmeyecek bir dram li ssd için.

Hmm. Peki ne kadar bütçe ayırmam lazım? Yani çok uçmadan eli yüzü düzgün, üzmeyecek bir dram li ssd için.
hocam en uygun kaliteli fiyat performans şu anda kc 3000

hocam en uygun kaliteli fiyat performans şu anda kc 3000
Hocam sata olarak öneriniz nedir?

Hocam sata olarak öneriniz nedir?
sata fiyatına göre çok gereksiz ve yavaş

Hmm. Peki ne kadar bütçe ayırmam lazım? Yani çok uçmadan eli yüzü düzgün, üzmeyecek bir dram li ssd için
zaten istediğiniz yere sorun kc 3000 veya renegade diyecekler harbili çok iyi bişey dram olmasıda doldukça yazma mıydı okuma mıydı hızı düşüyor 300 e 400 e kadar o yüzden
windows için iyi değil ama oyun için iyi dir

https://www.hepsiburada.com/alfais-...cevirici-donusturucu-adaptor-pm-HBC00002E3N87 ilerde sata diye bişey kalmayacak hocam

sata fiyatına göre çok gereksiz ve yavaş

zaten istediğiniz yere sorun kc 3000 veya renegade diyecekler harbili çok iyi bişey dram olmasıda doldukça yazma mıydı okuma mıydı hızı düşüyor 300 e 400 e kadar o yüzden
windows için iyi değil ama oyun için iyi dir

https://www.hepsiburada.com/alfais-...cevirici-donusturucu-adaptor-pm-HBC00002E3N87 ilerde sata diye bişey kalmayacak hocam
Teşekkürler.

hocam dönüştürücü almadan önce anakartınızı kontrol edin x1 slotu açıkta mı ekran kartının altında mı, geçen birisi bakmadan aldı ssdyi dönüştürücüyü komple iade etmek zorunda kaldı o dönüştürücüler sadece slota dik şekilde takılıyor yani ekran kartının önünü kapatmıyor olması gerek

hocam dönüştürücü almadan önce anakartınızı kontrol edin x1 slotu açıkta mı ekran kartının altında mı, geçen birisi bakmadan aldı ssdyi dönüştürücüyü komple iade etmek zorunda kaldı o dönüştürücüler sadece slota dik şekilde takılıyor yani ekran kartının önünü kapatmıyor olması gerek
Hocam anakart bu uygun olur mu acaba?

dostum anakartına baktım ekran kartının altına doğru kalıyor slot, ekran kartının büyüklüğüne bağlı açıp bakman lazım slot kapalı mı değil mi
Bu işaretli yerlere mi takılıyor acaba? Ekran kartım asus gtx 1050ti.

Ekler

• 1741864749179.png
    1741864749179.png
    500.3 KB · Hit: 16
Bu işaretli yerlere mi takılıyor acaba? Ekran kartım asus gtx 1050ti.
evet dostum oralara takıcaksın fakat ekran kartı modeli söylesen bile senin anakartının ve ekran kartının gerçek anlamda boyutunu bilemiyeceğimden denk gelip gelmediğini ben bilemem, benim tahminim üstteki slot kapanır alttakine erişebiliyorsundur mecburen kendin açıp bakman lazım emin olmak için

dram kısacası veri aktarımında hızı stabil tutmakta yardımcı olur.
sallıyorum dram'li 2000 MB/sn ve dram'siz 4500 MB/sn SSD'miz var.
dramli olan uzun süre 2000 MB/sn yazabilir.
dramsiz olan 4500 MB/sn'yi birkaç saniye görür onun dışında 1500 MB/sn falan takılır.
bir de dram çalışma prensibinden nandları daha az yorar. bundan dolayı dramlilerin garantileri daha yüksek olur.
iste dram kısaca bu biseksüel sarışın vampir sever
hiç şaşmaz jojo fanı olupta bilgisiz olan görmedim :kekw: en bilgisiz jojo fanı :kedi:

Geri