Çözüldü✓ Windows 10 mu Windows 11 mi kurmalıyım

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar oyun oynama amaçlı yeni bir sisteme hangi Windows’u kurmamı önerirsiniz ?

Kasım ayında aynı konuyu ben de açmıştım çoğu kişi win11 dedi kurdum güncellemeleri yüklemesem dert oldu yükledim ayrı dert oldu.
Sonuç: Win10 pro ya dönüş yaptım. Win 10 kullanın hocam

win10 u çok severim ama destek kesileceği için win11 geçtim win11 den memnumum şu anlık ağır win10 seven biri olarak win11 beni üzmedi geçebilirsiniz.

Kasım ayında aynı konuyu ben de açmıştım çoğu kişi win11 dedi kurdum güncellemeleri yüklemesem dert oldu yükledim ayrı dert oldu.
Sonuç: Win10 pro ya dönüş yaptım. Win 10 kullanın hocam
En güncel halini nereden bulabilirim hocam tecrübeli birinden bu tavsiyeyi almak daha iyi oldu :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

win10 u çok severim ama destek kesileceği için win11 geçtim win11 den memnumum şu anlık ağır win10 seven biri olarak win11 beni üzmedi geçebilirsiniz.
sanırım değişiyor kişiden kişiye sistemlerden dolayı mı acaba bu yaşanan hatalar

En güncel halini nereden bulabilirim hocam tecrübeli birinden bu tavsiyeyi almak daha iyi oldu :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım değişiyor kişiden kişiye sistemlerden dolayı mı acaba bu yaşanan hatalar
hocam windowsun kendi sitesinden önerilen win11 i indirip kurabilirsiniz onun harici bir site veya kaynak önermem.

sanırım seveni de sevmeyeni de çok olan bir sistem 😆 kafam ağrısın da hiç istemiyorum ama win11 görünüm olarak daha iyi gibi

11 kurun hocam daha yeni güncel çok bir fark yok oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri