Arkadaşlar oyun oynama amaçlı yeni bir sisteme hangi Windows’u kurmamı önerirsiniz ?
Windows 10 kurmanı öneririm kardeşim.bu yıl içinde win10 desteği bitecek. Virüs mirüs bulaşır bilgisayarına. Win11 ayrıca güzel ve iyi ve güncel.win 10 pro kurmanı öneririm
Sağolun hocamwin 10 pro kurmanı öneririm
En güncel halini nereden bulabilirim hocam tecrübeli birinden bu tavsiyeyi almak daha iyi olduKasım ayında aynı konuyu ben de açmıştım çoğu kişi win11 dedi kurdum güncellemeleri yüklemesem dert oldu yükledim ayrı dert oldu.
Sonuç: Win10 pro ya dönüş yaptım. Win 10 kullanın hocam
sanırım değişiyor kişiden kişiye sistemlerden dolayı mı acaba bu yaşanan hatalarwin10 u çok severim ama destek kesileceği için win11 geçtim win11 den memnumum şu anlık ağır win10 seven biri olarak win11 beni üzmedi geçebilirsiniz.
hocam windowsun kendi sitesinden önerilen win11 i indirip kurabilirsiniz onun harici bir site veya kaynak önermem.En güncel halini nereden bulabilirim hocam tecrübeli birinden bu tavsiyeyi almak daha iyi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım değişiyor kişiden kişiye sistemlerden dolayı mı acaba bu yaşanan hatalar
Gaming için home mi yoksa pro mu olmalıwin10 u çok severim ama destek kesileceği için win11 geçtim win11 den memnumum şu anlık ağır win10 seven biri olarak win11 beni üzmedi geçebilirsiniz.
En güncel halini nereden bulabilirim hocam tecrübeli birinden bu tavsiyeyi almak daha iyi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım değişiyor kişiden kişiye sistemlerden dolayı mı acaba bu yaşanan hatalar
pro hocam pro en iyi sürümdür.Gaming için home mi yoksa pro mu olmalı