Rx 9070 hollanda da satışa çıktı

Dediğim gibi oldu malesef. Nova bilgisayar'ın 5000 serisindeki ve 9000 serisindeki fiyatları hemen hemen kartların fiyatlarını açıklar nitelikteydi, çünkü direkt distribütör firmadan alınan fiyatları giriyordu adamlar.
novanın fiyatlar tamamen sallamasyon amd bu fiyatlara çıkarmaz bariz belli. nvidia'nın fiyatları ortada, o fiyatlarlar gelirse satamaz 2 haftaya yine indirmek zorunda kalır.

Sizde VPN açıp baka bilirsiniz Hollanda da amazonda 1.2k satılıyor 9070 ama evet bende fiyatının 1k ya kadar düşüceğini düşünüyorum

nvidia teknoloji konusunda baya ilerlemiş, kızsak bile adamlar baya bir yol gitti yalan yok.
2025 de hala yazılım hataları veren amd neyine güvenerek bu paralara kart çıkarıyor? onu anlamadım.

Fiyat sallama değilse Sapphire bu fiyatı istiyorsa vay ki vay! Neyse çok kalmadı göreceğiz fiyatları.

sapphire markası bide türkiye uygun fiyata satıyor normalde eğer sapphire böylese diğerlerini düşünmek istemiyorum ama ben demiştim 1000 dolara satalar diye bırak 1000 dolar euroyu adamlar 1200 satıyor :D :D ama bu gerçek mi değil mi bilemiyorum bu dogruysa 42k 45k civarı olur ama o fiyatlarda bence mantıksız ki

Bu kadar Pahalı olmaz Muhtemelen Ön Satış'ta olduğu Ve AMD'nin En Tepe Ekran Kartı Olduğu İçin ve enayi avlamak için bu fiyatta

Steam'de de sırf bir oyunu 1 hafta erken oynamak için +100 dolar ödeyen a*ptal çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır Reddit'e Twitter falan baktım Kimse daha görmemiş Globel'de

Bu Fiyat Reddit'e yayıldıktan Sonra Olay çıkacak Kesin
Benden başka kimsenin fark ettiğini sanmıyorum 🙃

Geri