- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,792
43 aylık forumda ne kadar eski olabilirsiniz?
43 aylık forumda ne kadar eski olabilirsiniz?
Forum ilk açıldığında çok iyiydi de sonradan bir sürü kişi forumu bıraktı.
Ben buradayım. Forum açıldıktan 2 gün sonra geldim ama ilk sıralar pek aktif değildim sınava çalışıyordum. Ayrıca son günlerde yeni üyeler mahvetmeye başladı forumu. Adam bomboş konu açıyor insanlara sallıyor fanboyluk yapıyor vs bir insan Kudurun, sizi sinir etmeye geldim diye şey yazar mı ya? Daha dün iki kişi banlattık draco isimli şahıs süper zekasını kullanarak yeni hesapla geldi modlar ıp den banladı
Dün de kayıt olsa o da eski bir üye olur sonuçta.4 aylık olsun, en fazla 4 aylık olabilirsiniz.
İlk hafta biraz curcuna oldu ama bir süre sonra rayına oturdu. 2-3. haftalarda diyebiliriz.Çok mu iyiydi? İlk 1 hafta ölüm gibiydi.
Dün de kayıt olsa o da eski bir üye olur sonuçta.![]()
İlk hafta biraz curcuna oldu ama bir süre sonra rayına oturdu. 2-3. haftalarda diyebiliriz.
Aynen baya berbat üyeler gelmişti, ama idare ettik bir şekildeBen forumun açıldığı 2. gün kayıt oldum, 3. gün hakaretten ban yedim. 1 gün bile dayanamadım o ortama![]()
İlk hafta forum deprem oluyor gibi karışıktı. İnsanlar ne yapacağını bilmiyor bir grup yeni özelliklere bakıyor bir grup yeni sorununa yeni forumda cevap bulmaya çalışıyor bir grup rütbelere falan bakıyor vsİlk hafta biraz curcuna oldu ama bir süre sonra rayına oturdu. 2-3. haftalarda diyebiliriz.
buyur kardeşim ilk açıldığı gün katıldım