- Reaksiyon skoru
- 2,438
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Müsait oldukça bakıyorum. Eski mesajlara bakarak geç de olsa döndüğümü anlarsınız.Bende istedim ama banada öneri gelmedi
Müsait oldukça bakıyorum. Eski mesajlara bakarak geç de olsa döndüğümü anlarsınız.Bende istedim ama banada öneri gelmedi
Ne kadar saçma bir yorum konuyu açan kişi kendi istediğine cevap verir veya vermez, vermeside vermemeside sizi ilgilendirmez eğer bir beklentiniz varsa sizde sorun vardır demek bu sorunu gidermek adına insanlarla iğneleyeci konuşmak çok tuhafBazılarının bilgisayar toplamaktan anladığı tek şey oyuncu bilgisayarı toplamak![]()
Not: Sistemi minimum 1440p çözünürlükte oynamanız önerilir.maksimum 56-57 bin tl'ye mümkünse RTX 4070 TI SUPER, değilse 4070 SUPER'li nasıl bir sistem dizerdiniz? İşlemci AMD olsa süper olur.
Benim yorumum da seni ilgilendirmiyor.Ne kadar saçma bir yorum konuyu açan kişi kendi istediğine cevap verir veya vermez, vermeside vermemeside sizi ilgilendirmez eğer bir beklentiniz varsa sizde sorun vardır demek bu sorunu gidermek adına insanlarla iğneleyeci konuşmak çok tuhaf![]()
ZatenBenim yorumum da seni ilgilendirmiyor.
Hocam 23-26k bütçem var ekran kartı 2. El olacak şekilde maksimum verim alabileceğim bir sistem önerirmisin 1080p monitör kullanacağımBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Ekran kartı bütçeye dahil mi?Hocam 23-26k bütçem var ekran kartı 2. El olacak şekilde maksimum verim alabileceğim bir sistem önerirmisin 1080p monitör kullanacağım
EvetEkran kartı bütçeye dahil mi?
İntel zorunlu mu?Sadece kasa 66 K ( işlemci min i5 14. nesil olsun )
Evetİntel zorunlu mu?
Sebebi nedir? Bu dönemde Amd harici işlemci pek mantıklı değil açıkçası.