Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı
Hocam 7700xt olmaz mı

maksimum 56-57 bin tl'ye mümkünse RTX 4070 TI SUPER, değilse 4070 SUPER'li nasıl bir sistem dizerdiniz? İşlemci AMD olsa süper olur.

Editledim tekrar bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080pde o işlemciye çoğunlukla darboğaz yapacaktır. Ekran kartını da bu yüzden verimli kullanamazsın.
Farklı bir önerin olur mu çünkü 1080p kullanmak istiyorum ve Galax 4070 super iyi bir markamı -marka hakkında hiç bir fikrim yok-

Ekran kartı olarak 9070xt bekle.

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Kasa

Not: Sistemi minimum 2k çözünürlükte kullanın.

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

PC1.png
pc2.png
pc3.png
pc4.png

Bunları almayı düşünüyorum, şunu çıkartıp bunu ekleyebilirsin bütçe için daha iyi olur veya F/p açısından daha iyi olur dediğin ? Ekran kartı hariç, Nvidia tercih etmek istiyorum

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bunları almayı düşünüyorum, şunu çıkartıp bunu ekleyebilirsin bütçe için daha iyi olur veya F/p açısından daha iyi olur dediğin ? Ekran kartı hariç, Nvidia tercih etmek istiyorum
Alınabilir.

Farklı bir önerin olur mu çünkü 1080p kullanmak istiyorum ve Galax 4070 super iyi bir markamı -marka hakkında hiç bir fikrim yok-
Markada sorun yok. 4070 superi o işlemciyle ancak 1440pde verimli kullanırsın. Yoksa tam gücünü vermez.

60bin liraya RTX 4070 TI SUPER ya da 4070 SUPER'li bir sistem önerir misiniz hocam? İşlemci AMD olabilir. Yapay zeka modelleri eğitmede ve oyunda kullanılacak.

Önerdiğim anakart yeterli.
bahsettiğin model ryzen 5 9600x doğrumuyum ?
anakart olarakta MSI PRO B650M-B tekrardan, peki soğutma olarak önerdiğin Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu yararlı olur mu yoksa onuda yükseltmem gerekir mi ?

Geri