- Reaksiyon skoru
- 283
aga bi sakin. cihazda kaç tane disk var. ana disk hangisi olarak seçili.
Hawkdan nası yediniz anlatabilir misinizİade seçeneği çıkmıyor.... ağaçta yetişiyor çünkü para... amazondan, hawk chairdan, incehesaptan... hepsinden gol yedim bu pc yi alırken, hepsinin allah belasını versin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle, ucuz etin yahnisi cidden şu dersi bi türlü alamadım... bilmeden sadece kağıt üstünde okuduğuyla tavsiye veren onlarca insana güvenip aldık... eşeklik bizde
Amazon hawk bağlantılı, amazondan inno3d x3 oc model 5080 aldım satıcı hawktı ama normal x3 geldi. Çok da çirkin bir kart, fiyat farkını verelim dediler de 63k verdikten sonra aradaki 1.5k çok da umrumda değildi iyi gözüken kartı istiyordum... içimde kaldıHawkdan nası yediniz anlatabilir misiniz
Legacy only yapmayınca da görmüyor diski boot option dalegacy only yaparsan uefi disk açılmaz ki
Bu yüzden 9700xli 9070 xt li sistemime sıkıntı yaratmatacak monitör ü oyüzden arıyorum ucuz etin yahnisi gibi olmamak içinİade seçeneği çıkmıyor.... ağaçta yetişiyor çünkü para... amazondan, hawk chairdan, incehesaptan... hepsinden gol yedim bu pc yi alırken, hepsinin allah belasını versin
Aynen öyle, ucuz etin yahnisi cidden şu dersi bi türlü alamadım... bilmeden sadece kağıt üstünde okuduğuyla tavsiye veren onlarca insana güvenip aldık... eşeklik bizde
Tek disk, m.2 ssd seçili ana diskaga bi sakin. cihazda kaç tane disk var. ana disk hangisi olarak seçili.
Sonra noldu pekiAmazon hawk bağlantılı, amazondan inno3d x3 oc model 5080 aldım satıcı hawktı ama normal x3 geldi. Çok da çirkin bir kart, fiyat farkını verelim dediler de 63k verdikten sonra aradaki 1.5k çok da umrumda değildi iyi gözüken kartı istiyordum... içimde kaldı
Legacy only yapmayınca da görmüyor diski boot option da
En doğrusuBu yüzden 9700xli 9070 xt li sistemime sıkıntı yaratmatacak monitör ü oyüzden arıyorum ucuz etin yahnisi gibi olmamak için
biosu bi sıfırla. sonra boot ayarlarını bi çekip atsana bakalımTek disk, m.2 ssd seçili ana disk
Yani duruyor öyle 1.5k iade yapacaklar inşallahSonra noldu peki
Nasıl sıfırlayabilirim, gerçekten beynim kalmadı artıkbiosu bi sıfırla. sonra boot ayarlarını bi çekip atsana bakalım
Bende kurarken böyle sıkıntılar yaşamam inşYani duruyor öyle 1.5k iade yapacaklar inşallah
Nasıl sıfırlayabilirim, gerçekten beynim kalmadı artık
Hen uefi only, hem legacy and uefi yaptım hala siyah ekranlegacy only yaparsan uefi disk açılmaz ki
gir biosa son sekmeye gel foto at. pc de sorun yok sen ayarlayamamışsın belliiYani duruyor öyle 1.5k iade yapacaklar inşallah
Nasıl sıfırlayabilirim, gerçekten beynim kalmadı artık