🔥İndirim 🔥 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 29.999 TL🔥 (TEKRARDAN STOKLARDA)

İNSANIN sebepsiz yer alası geliyor la fiyat algım yerle bir oldu ucuz demi bu

Bu fiyata sıfır 7700xt veya 4060ti hazır sistem toplanır arkadaşlar. 9070XT Türkiye fiyatı 30 bin, 9070'in 25 bin tl açıklandı. Büyük ihtimal tavsiye fiyatından satılacak. Ayrıca 5070 dlss açıkken bile 9070'ten daha az performans veren bir kart. Bazı oyunlarda MFG ile geçebiliyor sadece.

Asus 1000 tl nasıl olcak aldımda
Adımları yazıyor sitede ;

29 kervanına vizyonda katılmış, konuya ekleyebilirsin.

Şu 5080 fiyatları ne zaman düşücek böyle 5070 gibi lansman fiyatıyla arasında 3 4 bin olsa hemen alıcam

Fiyatlar efendi gibi düşmeden heyecana gelmeye gerek yok. Bu kart birçok yabancı kanal tarafından yerden yere vuruldu. Vram yetersiz. Türk kullanıcılar da duruma uyanmadan satmak istiyorlar. O nedenle fiyatlar o kadar uçuk değil msrp'ye göre. Bence hala uçuk ya... Bu kart çok kısa süre sonra üzer. 1080p kullanmayacaksanız bence iyice düşünün. Ben olsam, ki bu jenerasyonu es geçeceğim artık kesin, Stok sıkıntısı bitmeden kart falan bakmam. Bir süre sonda depolar dolunca elden çıkarmak için uğraşacaklar. Ha burası Türkiye; biri nas mas der her şey allak bullak olur, orası ayrı.

Bu fiyata alınır. 4070 Super bu fiyatlarda zaten.

Fiyatlar efendi gibi düşmeden heyecana gelmeye gerek yok. Bu kart birçok yabancı kanal tarafından yerden yere vuruldu. Vram yetersiz. Türk kullanıcılar da duruma uyanmadan satmak istiyorlar. O nedenle fiyatlar o kadar uçuk değil msrp'ye göre. Bence hala uçuk ya... Bu kart çok kısa süre sonra üzer. 1080p kullanmayacaksanız bence iyice düşünün. Ben olsam, ki bu jenerasyonu es geçeceğim artık kesin, Stok sıkıntısı bitmeden kart falan bakmam. Bir süre sonda depolar dolunca elden çıkarmak için uğraşacaklar. Ha burası Türkiye; biri nas mas der her şey allak bullak olur, orası ayrı.
5070 super gelme ihtimali yüksek

Ne olurdu şu kartı 16gb yapsaydınız. Geri ödeme kampanyalarıyla 28'e geliyor gayet ideal olurdu. Sırf o sebeple alamıyorum :)

Geri